Hrasno, Porodice Ribar

Najam, Stan, dvosoban, Sarajevo, Hrasno

Adaptiran namješten dvosoban stan sa balkonom u naselju Hrasno

1 1 50m2

Iznajmljuje se namješten dvosoban stan površine 50m2 na 7. spratu stambene zgrade smještene u ulici Porodice Ribar, u naselju Hrasno. Stan se nalazi u neposrednoj blizini osnovne škole "Hrasno", a u njenom okruženju nalaze se tržni centar, supermarket, ugostiteljski objekti, pošta, apoteka, vrtić, igralište, a trolejbusko i tramvajsko stajalište su na 100 metara udaljenosti. Ispred zgrade se nalazi zajednički parking.

Potpuna adaptacija stana je završena 2011. godine kada je postavljen bijeli hrastov parket u svim sobama, keramičke pločice u kuhinji, predsoblju i kupatilu, unutrašnja nova drvena stolarija, vanjska PVC (šestokmorni Trocal Profine) stolarija, aluminijski radijatori + radijator u kupatilu, a pored zavjesa na prozorima su ugrađeni skrinovi - roletne. U 2013. godini postavljen je inverter klima uređaj, a montirana su i ulazna blindo vrata.

Stan sadrži dnevni boravak, spavaću sobu, kuhinju sa trpezarijom, kupatilo, balkon i predsoblje. Namještaj je rađen po naružbi od Egger austrijskih panel ploča, a elementi u kuhinji su od renomiranog proizvođaca "Begex d.o.o. Sarajevo".

Lokacija:
Stan se nalazi na 7. spratu zgrade pozicionirane u ulici Porodice Ribar, u naselju Hrasno.

Sadržaj:
Dnevni boravak, spavaća soba, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo, balkon, predsoblje.

Standard:
Centralno grijanje iz Toplana. Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska PVC (šestokomorni Trocal Profine) stolarija. Bijeli hrastov parket u svim sobama. Keramičke pločice u kuhinji, predsoblju i kupatilu. Kablovska TV. Internet. Interfon. Telefon. Inverter klima uređaj. Blindirana vrata. Lift.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 190i/2014 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Najam

Lokacija

Adresa: Porodice Ribar

Grad: Sarajevo, Hrasno

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 50m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1984

Godina zadnje adaptacije: 2013

Sprat: 7/8

Sadržaji nekretnine
Balkon
Klima
Lift
Namješteno
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Grijanje
Centralno Toplane
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor