Koševsko Brdo, Antuna Hangija

Najam, Stan, trosoban, Koševsko Brdo

Namješten trosoban stan sa velikom terasom u neposrednoj blizini Ambasade Kine, Koševsko brdo - IZNAJMLJENO!

1 2 86m2
Izdaje se namješten trosoban stan sa velikom terasom, površine 86m2, smješten na prvom spratu stambene zgrade. Nekretnina se nalazi u mirnom dijelu naselja Koševsko brdo, u ulici Antuna Hangija u neposrednoj blizini Ambasade Narodne Republike Kine. U bližem okruženju nalazi se veliki broj sadržaja kao što su supermarketi "Hoše", "Robot" i "Konzum", ambulanta, apoteka, pošta, ugostiteljski objekti, vrtić, sportski kompleks Zetra, i mnogi drugi. Bitno je istaknuti da se ispred zgrade nalazi zajednički parking, dok je autobuska stanica udaljena nekoliko minuta hoda.

Godine 2018. vlasnik je u potpunosti adaptirao kupatilo i ugradio sve nove prateće elemente. Također, vlasnici su ugradili novu vanjsku PVC i unutrašnju drvenu stolariju. Osim toga, ugrađeni su novi elektronski uređaji u stanu i zamijenjena garnitura u dnevnom boravku.

Stan se sastoji od dnevnog boravka u kombinaciji sa trpezarijom, kuhinje, kupatila, toaleta, dvije spavaće sobe, predsoblja i velike terase.

Lokacija:
Nekretnina se nalazi u mirnom dijelu naselja Koševsko brdo, u ulici Antuna Hangija u neposrednoj blizini Ambasade Narodne Republike Kine.

Sadržaj:
Stan se sastoji od dnevnog boravka u kombinaciji sa trpezarijom, kuhinje, kupatila, toaleta, dvije spavaće sobe, predsoblja i velike terase.

Standard:
Centralno grijanje Toplane. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parket u svim prostorijama. Keramika u kuhinji, kupatilu i toaletu. Internet. Kablovska TV. Telefon. Interfon. Klima uređaj. Zajednički parking.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Opšte informacije

Broj nekretnine: 551i/2018 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Najam

Lokacija

Adresa: Antuna Hangija

Grad: Sarajevo, Koševsko Brdo

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 86m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1980

Godina zadnje adaptacije: 2018

Sprat: 1/4

Sadržaji nekretnine
Kablovska TV
Voda
Električna energija
Kanalizacija
Telefon
Namješteno
Ostava
Terasa
Interfon
Internet
Grijanje
Centralno Toplane