Kovačići, Zagrebačka

Najam, Stan, četverosoban, Sarajevo, Kovačići

Jedinstven kvalitetno adaptiran stan sa trostranom orijentacijom i dva balkona, Kovačići

1 3 110m2
1.600 KM ~818 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Izdaje se četverosoban stan, uknjižene površine 110m2, u ulici Zagrebačka, naselje Kovačići. Smješten je na drugom spratu zgrade sa liftom, poznatije kao “Metalka”. Odlična lokacija, te specifičan položaj i trostrana orijentacija prema jugu, istoku i sjeveru, čine ovaj stan posebnim i veoma atraktivnim. S obzirom na svoj položaj u zgradi, sa sve tri strane prema kojima je okrenut pruža se fantastičan neometan pogled na grad. Na udaljenosti od samo 100m, nalaze se tržni centri “SCC” i “Alta”, a u neposrednoj blizini dostupni su raznovrsni sadržaji kao što su supermarketi, pekara, ugostiteljski objekti, restorani, itd.

Stan je 2016. godine kompletno i veoma kvalitetno adaptiran, prilikom čega je izvršena ugradnja kvalitetne vanjske i unutrašnje PVC stolarije, ugrađena je nova kuhinja, renovirane elektro i vodoinstalacije, postavljen novi parket i keramičke pločice, i izvršeno moderno opremanje novim namještajem. Posebnu pogodnost predstavljaju dva balkona okrenuta prema dvije različite strane.

LOKACIJA Stan je smješten na drugom spratu stambene zgrade sa liftom, poznatije kao “Metalka.” Nalazi se na odličnoj lokaciji u naselju Kovačići, tik uz Vilsonovo šetalište, a tržni centri “SCC” I “Alta” su na udaljenosti od samo 100m.

SADRŽAJ Dnevni boravak, kuhinja u kombinaciji sa trpezarijom, tri spavaće sobe, kupatilo, toalet, dva balkona, predsoblje.

STANDARD Centralno grijanje iz Toplana. Vanjska i unutrašnja PVC stolarija. Parket. Keramičke pločice. Interfon. Internet. Kablovska TV. Blindo vrata.

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Ajdin Bajić
Ajdin Bajić
Poslovnica Novo Sarajevo
Opšte informacije

Broj nekretnine: 006i/2021 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Najam

Cijena: 1.600KM

Cijena EUR: ~818EUR

Lokacija

Adresa: Zagrebačka

Grad: Sarajevo, Kovačići

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 110m2

Broj soba: 4

Broj spavaćih soba: 3

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1982

Godina zadnje adaptacije: 2016

Sprat: 2/7

Sadržaji nekretnine
Balkon
Parking
Blindo vrata
Nova kuhinja
Lift
Namješteno
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Stolarija
PVC
Ajdin Bajić
Ajdin Bajić
Poslovnica Novo Sarajevo