Kovačići, Trebevička

Najam, Stan, trosoban, Sarajevo, Kovačići

Moderan trosoban stan sa lijepim pogledom u privatnom objektu, naselje Gornji Kovačići

1 2 100m2
500 KM ~256 EUR

Izdaje se trosoban stan površine 100 m2 u ulici Trebevička u naselju Gornji Kovačići. Stan je smješten na trećem spratu privatnog objekta na ograđenom posjedu sa privatnom kapijom na daljinsko otključavanje. Lokacija omogućava budućim zakupcima brz pristup centru grada, a na udaljenosti od 2 minute vožnje nalaze se mnogi sadržaji kao što su šoping centri SCC i Alta, te Importane centar.

Stan sadrži komforan dnevni boravak u kombinaciji sa trpezarijom iz koje se pristupa lođi. U stanu je prilikom posljedne adaptacije ugrađen plinski etažni bojler te postavljeno podno grijanje, adaptirano kupatilo novim sanitarnim elementima, postavljen laminat na pod, ugrađen visokokvalitetna kuhinja sa svim električnim uređajima, instaliran klima uređaj i videointerfon . Stan je opremljen modernim namještajem i ugradbenim plakarima.

Objekat je osiguran alarmom, a ispred objekta se nalazi nekoliko parking mjesta.

Lokacija:
Nekretnina se nalazi na trećem spratu privatnog stambenog objekta u ulici Trebevička. Naselje Gornji Kovačići je dobro saobraćajno povezano sa centrom grada, a na udaljenosti od 2 minute vožnje nalaze se mnogi sadržaji za svakodnevne potrebe domaćinstva i porodice.

Sadržaj:
Dnevni boravak u kombinacji sa trpezarijom, dvije spavaće sobe, kuhinja, kupatilo, predsoble i lođa.

Standard:
Plinsko etažno grijanje. Unutrašnja i vanjska drvena stolarija. Bukov parket. Keramičke pločice u kupatilu i kuhinji. Videointerfon. Alarm. Internet. Video nadzor. Kablovska i satelitska TV.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Ajdin Bajić
Ajdin Bajić
Poslovnica Novo Sarajevo
Opšte informacije

Broj nekretnine: 254i/2016 SG-C

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Najam

Cijena: 500KM

Cijena EUR: ~256EUR

Lokacija

Adresa: Trebevička

Grad: Sarajevo, Kovačići

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 100m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2000

Godina zadnje adaptacije: 2006

Sprat: 3/3

Sadržaji nekretnine
Terasa
Klima
Namješteno
Električna energija
Internet
Kanalizacija
Kablovska TV
Voda
Grijanje
Etažno plinsko
Ajdin Bajić
Ajdin Bajić
Poslovnica Novo Sarajevo