Marijin Dvor, Odobašina

Najam, Stan, trosoban, Sarajevo, Marijin Dvor

Trosoban kompletno adaptiran stan na prvom spratu sa garažnim mjestom, Marijin Dvor

1 2 84m2
1.300 KM ~665 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Izdaje se trosoban stan površine 84m2 na prvom spratu u ulici Odobašina, naselje Marijin Dvor. Stambena zgrada je izgrađena cca. 1990. godine a stan kompletno adapiran 2020. godine. Budući zakupci imaju na raspolaganju i garažno mjesto.

Optimalna kvadratura i spratnost, funkcionalan raspored prostorija, kao i trostrana orijentacija, gdje sve prostorije obiluju sa dosta prirodnog svjetla tokom većeg dijela dana, su samo neke od prednosti koje odlikuju ovu nekretninu.

Stan se sastoji od dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, balkona, kupatila, toaleta i predsoblja.

LOKACIJA Stan se nalazi na prvom spratu stambene zgrade u ulici Odobašina, naselje Marijin Dvor. Ova lokacija je izuzetno atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja. U donjem dijelu naselja nalaze se mnogi poslovno-prodajni prostori, supermarketi, veliki tržni centri kao što su Sarajevo City Center, Alta, UNITIC, osnovne i srednje škole, brojni ugostiteljski objekti i restorani, Opća bolnica, ambasade i mnoge državne institucije.

SADRŽAJ Stan se sastoji od dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, balkona, kupatila, toaleta i predsoblja.

STANDARD Centralno grijanje. Unutrašnja drvena i vanjska PVC stolarija. Tarket. Keramičke pločice u kuhinji i kupatilu. Kablovska TV. Internet. Interfon. Telefon. Klima uređaj. Blindo vrata. Garaža. Alarm.

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Ajdin Bajić
Ajdin Bajić
Poslovnica Novo Sarajevo
Opšte informacije

Broj nekretnine: 213i/2022 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Najam

Cijena: 1.300KM

Cijena EUR: ~665EUR

Lokacija

Adresa: Odobašina

Grad: Sarajevo, Marijin Dvor

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 84m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1990

Godina zadnje adaptacije: 2020

Sprat: 1/3

Sadržaji nekretnine
Balkon
Garaža
Blindo vrata
Nova kuhinja
Alarm
Klima
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Gardarober
Javni Parking
Struja
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
PVC
Ajdin Bajić
Ajdin Bajić
Poslovnica Novo Sarajevo