Marijin Dvor, Kranjčevićeva

Najam, Stan, dvosoban, Sarajevo, Marijin Dvor

Dvosoban stan sa balkonom pored Unitikovih nebodera, Marijin Dvor

1 1 33m2
500 KM ~256 EUR

Izdaje se dvosoban stan (uknjižene površine 33m2 a stvarne 43m2) smješten na šestom spratu stambene zgrade od fasadne cigle sa liftom, ulica Kranjčevićeva, naselje Marijin Dvor. Stan karakteriše dvostrana orijentacija, centralna i mirna lokacija u blizini „UNITIC-a“, te dostupnost raznih sadržaja u blizini (SCC, Alta, supermarket, banka, apoteka).

Nekretnina je adaptirana tokom zadnjih godina i tom prilikom su postavljeni aluminijski prozorski otvori kao i keramičke pločice. Također, u kuhinji i kupatilu su promijenjene keramičke pločice i postavljeni novi sanitarni i kuhinjski elementi, montiran klima uređaj, te postavljena ulazna blindirana vrata.

Stan sadrži: dnevni boravak, spavaću sobu, kuhinju, kupatilo, balkon i predsoblje.

Lokacija:
Stan se nalazi na šestom spratu stambene zgrade sa liftom u blizini „UNITIC-a“, u ulici Kranjčevićeva, naselje Marijin Dvor. U blizini zgrade nalaze se mnogi poslovno-prodajni prostori, supermarketi, banke, a u radijusu od cca. 500m smješteni su veliki tržni centri (Sarajevo City Center, Alta, Importanne), hotel Holiday Inn, osnovne i srednje škole, fakulteti, brojni ugostiteljski objekti i restorani, muzeji, sportski centri i dvorane, religijski objekti, Opća bolnica, JU Dom zdravlja, ambasade, te mnoge državne institucije.

Sadržaj:
Dnevni boravak, spavaća soba, kuhinja, kupatilo, balkon i predsoblje.

Standard:
Centralno grijanje iz Toplana. Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska drvena stolarija u dnevnom boravku, kupatilu i predsoblju. Vanjska aluminijska stolarija u spavaćoj sobi. Parket u dnevnom boravku i dijelu predsoblja. Keramičke pločice u spavaćoj sobi, kuhinji, kupatilu i dijelu predsoblja. Kablovska TV. Internet. Telefon. Interfon. Klima uređaj. Blindirana vrata. Lift.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 324i/2019 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Najam

Cijena: 500KM

Cijena EUR: ~256EUR

Lokacija

Adresa: Kranjčevićeva

Grad: Sarajevo, Marijin Dvor

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 33m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1985

Godina zadnje adaptacije: 2012

Sprat: 6/6

Sadržaji nekretnine
Balkon
Blindo vrata
Klima
Lift
Električna energija
ADSL
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Voda
Grijanje
Centralno Toplane
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor