Mejtaš, Petrakijina

Najam, Stan, dvosoban, Sarajevo, Mejtaš

Adaptiran dvosoban stan na prvom spratu u neposrednoj blizini Katedrale, Stari Grad

1 1 65m2
700 KM ~358 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Izdaje se adaptiran dvosoban stan površine 65m2, stan se nalazi na prvom spratu zgrade u ulici Petrakijina. Stan je kompletno adaptiran 2019 godine kada je postavljena nova PVC stolarija, novi laminat, vodovodne i električne instalacije su kompletno izmijenjene, kupljen novi namještaj. Bitno je naglasiti da u stanu od tada niko nije boravio. Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje u kombinaciji sa trpezarijom i ostavom, kupatila i predsoblja.

U neposrednoj blizini stana se nalazi veliki broj fakulteta i škola, mnoštvo prodavnica i supermarketa, pijace i mnoge turističke atrakcije i kulturne institucije starog dijela grada. Stanica javnog gradskog prevoza koja se nalazi u neposrednoj blizini stambenog objekta, također vam omogućava brz i jednostavan pristup ostalim dijelovima grada.

LOKACIJA Stan se nalazi u ulici Petrakijina, Mejtaš. Petrakijina ulica u Sarajevu jedna je u nizu ulica koje čuvaju neprocjenjivo historijsko blago, počevši od Olimpijskog muzeja pa sve do kompleksa vila iz austrougarskog perioda. U neposrednoj blizini stana nalazi se Muzička škola, Bošnjačka gimnazija, Ekonomski fakultet, Tržnica Markale, veliki broj trgovina, uslužnih objekata, banaka, obrazovnih, religijskih i državnih institucija.

U radijusu od cca. 400m nalazi se Narodno pozorište, Bosanski kulturni centar, Baščaršija, te parkovi i zelene površine. Lokacija je odlično povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada.

SADRŽAJ Stan je kompletno adaptiran 2019 godine gdje je stavljena nova PVC stolarija, novi laminat, vodovodne i električne instalacije su kompletno izmijenjene, kupljen novi namještaj. Bitno je naglasiti da u stanu od tada niko nije boravio. Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje u kombinaciji sa trpezarijom i ostavom, kupatila i predsoblja.

STANDARD Električno grijanje. Unutrašnja drvena i vanjska PVC stolarija. Laminat u svim prostorijama. Keramičke pločice. Ostava.

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Ajdin Bajić
Ajdin Bajić
Poslovnica Novo Sarajevo
Opšte informacije

Broj nekretnine: 428i/ 2021 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Najam

Cijena: 700KM

Cijena EUR: ~358EUR

Lokacija

Adresa: Petrakijina

Grad: Sarajevo, Mejtaš

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 65m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 0000

Godina zadnje adaptacije: 2019

Sprat: 1/1

Sadržaji nekretnine
Ostava
Blindo vrata
Nova kuhinja
Namješteno
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Voda
Struja
Grijanje
Električna energija
Stolarija
PVC i drvo
Ajdin Bajić
Ajdin Bajić
Poslovnica Novo Sarajevo