Mejtaš, Mehmed-paše Sokolovića

Najam, Stan, dvosoban, Sarajevo, Mejtaš

Manji dvosoban stan na idealnoj lokaciji u blizini Katedrale, Mejtaš

1 1 35m2
700 KM ~358 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Izdaje se izrazito funkcionalan dvosoban stan površine 35m2 na drugom spratu stambene zgrade na vrhunskoj lokaciji, naselje Mejtaš, na udaljenosti od svega dvije minute pješačkog hoda od Titove ulice.

Nekretnina je adaptiranana prilikom čega je kompletno renoviran toalet sa izmijenom vodovodnih instalacija, keramičkih pločica i novih sanitarnih elemenata. Tom prilikom također su postavljene keramičke pločice u kuhinji, a promijenjene su i elektroinstalacije u stanu sa izmijenom šaltera, utičnica i instalacijom automatskih osigurača, kao i vanjska PVC stolarija. U toku navedene adaptacije, izmijenjene su i plinske instalacije u stanu, sa postavljanjem plinskog seta i bakarnih cijevi. Stan sadrži dnevni boravak u kombinaciji sa kuhinjom, spavaću sobu i kupatilo.

Nekretnina se nalazi na drugom spratu stambene zgrade pozicionirane u sunčanom i mirnom dijelu naselja Mejtaš. Na udaljenosti svega nekoliko minuta laganog hoda nalaze se obrazovne i kulturne ustanove, trgovine, kafići i restorani, stajališta javnog gradskog saobraćaja, apoteka, pijaca, te svi ostali sadržaji potrebni za ugodan život u mirnoj urbanoj sredini. Ulica Titova i Ferhadija nalaze se na svega nekoliko minuta udaljenosti od nekretnine.

LOKACIJA Stan se nalazi na 2. spratu u ulici Mehmed-paše Sokolovića, Mejtaš.

SADRŽAJ Stan sadrži dnevni boravak u kombinaciji sa kuhinjom, spavaću sobu i kupatilo.

STANDARD Plinsko etažno grijanje, Unutrašnja drvena, Vanjska PVC stolarija, Parket, Keramičke pločice, Blindo vrata, Kablovska TV, Internet, Interfon, Klima uređaj, Alarm. Osiguranje.

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Ajdin Bajić
Ajdin Bajić
Poslovnica Novo Sarajevo
Opšte informacije

Broj nekretnine: 051i/2022 a SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Najam

Cijena: 700KM

Cijena EUR: ~358EUR

Lokacija

Adresa: Mehmed-paše Sokolovića

Grad: Sarajevo, Mejtaš

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 35m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1979

Godina zadnje adaptacije: 0000

Sprat: 2/2

Sadržaji nekretnine
Blindo vrata
Nova kuhinja
Alarm
Klima
Namješteno
Telefon
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Video nadzor
Javni Parking
Struja
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
PVC i drvo
Ajdin Bajić
Ajdin Bajić
Poslovnica Novo Sarajevo