Mojmilo, Olimpijska

Najam, Stan, jednosoban, Sarajevo, Mojmilo

Adaptiran i funkcionalan jednosoban stan na petom spratu sa balkonom, Mojmilo

1 0 38m2
400 KM ~205 EUR

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Izdaje se jednosoban stan površine 38 m2 na petom spratu stambene zgrade sa liftom u naselju Mojmilo. Zgrada u kojoj se nalazi stan je izgrađena 1984. godine i ima ukupno sedam spratova. Stambena zgrada je izgrađena 80-ih godina u planski građenom naselju i odlikuje se kvalitetnom gradnjom te centralnim grijanjem što čini stan ugodnim za boravak i pruža potpuni komfor budućem vlasniku.

Adaptacija stana je izvršena cca 2011. godine kada su temeljito adaptirani kupatilo, promijenjene elektroinstalacije i postavljeni novi automatski osigurači, promijenjena vanjska stolarija i ugrađena nova PVC, postavljena protuprovalna ulazna vrata, a u kuhinji novi ugradbeni elementi. Tom prilikom je također trpezarija proširena za dodatna 2m2 balkona čime se povećala funkcionalnost nekretnine.

U cilju ugodnijeg boravka u nekretnini tokom vrelih ljetnih mjeseci tokom 2016. god postavljen je klima uređaj. Sa balkona i iz dnevnog boravka se nudi lijep pogled na sportsko igralište i uređene zelene površine. Nekretninu karakteriše optimalna spratnost uz odličan raspored prostorija sa mogućnošću dobijanja spavaće sobe od trpezarije i balkona.

Lokacija u Olimpijskoj ulici je dio planski građenog naselja Mojmilo, odlikuje se kvalitetnom gradnjom zgrada i kompletnom infrastrukturom potrebnom za ugodan porodični život. Haustor, lift, stubište i zajedničke prostorije se održavaju veoma uredno i redovno. Nedaleko od zgrade je veći, zajednički parking prostor za stanare, tako da je korištenje vlastitog automobila u velikoj mjeri olakšano.

Lokacija:
Stan se nalazi u ulici Olimpijska, naselje Mojmilo

Sadržaj:
Dnevni boravak, kupatilo, kuhinja sa trpezarijom

Standard:
Centralno grijanje Toplane. Vanjska stolarija PVC. Unutrašnja stolarija drvena. Parket u dnevnom boravku, trpezariji i predsoblju. Keramičke pločice u kupatilu. Interfon. Kablovska TV. Internet. Klima uređaj. Lift. Balkon.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 206i/2019 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Najam

Cijena: 400KM

Cijena EUR: ~205EUR

Lokacija

Adresa: Olimpijska

Grad: Sarajevo, Mojmilo

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 38m2

Broj soba: 1

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1984

Godina zadnje adaptacije: 2001

Sprat: 5/0

Sadržaji nekretnine
Balkon
Ostava
Namješteno
Električna energija
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Voda
Grijanje
Centralno Toplane
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor