Otoka, Džemala Bijedića

Najam, Stan, dvosoban, Sarajevo, Otoka

Namješten adaptiran dvosoban stan sa garažom u novogradnji “Nova Otoka”

1 1 82m2
1.700 KM ~869 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Izdaje se namješten dvosoban stan površine 82m2 smješten 3. spratu stambene zgrade sa liftom. Nekretnina se nalazi u novoizgrađenoj zgradi “Nova Otoka” u naselju Otoka. Najbliža tramvajska stanica je udaljena cca. 300 metara ili 5 minuta hoda, dok se ispred zgrade nalazi veliki zajednički parking. U okruženju su smješteni i ostali sadržaji: tržni centar, supermarket, pijaca, dom zdravlja, osnovna škola, pošta, Olimpijski bazen, igrališta, parkovi, itd. Bitno je naglasiti da stan posjeduje svoju garažu na -2 etaži koja je na raspolaganju budućim zakupcima.

U izgradnji zgrade su korišteni kvalitetni materijali i oprema od čega se može izdvojiti 6-komorna PVC vanjska stolarija sa 3 stakla, prvoklasni hrastov parket, kvalitetna protuprovalna vrata, te brojne druge pogodnosti garantuju dugoročan ugodan boravak.

Stan sadrži dnevni boravak u kombinaciji sa kuhinjom i trpezarijom, spavaću sobu, kupatilo, toalet, predsoblje i zastakljenu lođu.

LOKACIJA Stan se nalazi na 3. spratu novoizgrađene stambene zgrade “Nova Otoka” u ulici Džemala Bijedića, naselje Otoka.

SADRŽAJ Dnevni boravak u kombinaciji sa kuhinjom i trpezarojom, spavaća soba, kupatilo, toalet, zastakljena lođa  i predsoblje.

STANDARD Centralno grijanje iz kotlovnice koja pokriva isključivo naselje “Nova Otoka”. Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska PVC stolarija. Hrastov parket. Keramičke pločice. Kablovska TV. Internet. Interfon. Blindo vrata. Lift. Garaža.

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Ajdin Bajić
Ajdin Bajić
Br. certifikata: 01-01.1-178/22
Poslovnica Novo Sarajevo
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 046i/2022 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Najam

Cijena: 1.700KM

Cijena EUR: ~869EUR

Lokacija

Adresa: Džemala Bijedića

Grad: Sarajevo, Otoka

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 82m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 2017

Godina zadnje adaptacije: 0000

Sprat: 3/12

Sadržaji nekretnine
Garaža
Lođa
Ostava
Parking
Podrum
Blindo vrata
Nova kuhinja
Klima
Lift
Namješteno
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Javni Parking
Struja
Grijanje
Vlastita kotlovnica
Stolarija
PVC i drvo
Ajdin Bajić
Ajdin Bajić
Br. certifikata: 01-01.1-178/22
Poslovnica Novo Sarajevo