Skenderija, Hamdije Kreševljakovića

Najam, Stan, trosoban, Sarajevo, Skenderija

Moderan namješten trosoban stan pored "EU" zgrade, Skenderija

1 2 95m2
Na upit

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Izdaje se moderan namješten trosoban stan 95m2 na drugom spratu u zgradi novije gradnje(zgrada ima lift) na vrlo atraktivnoj lokaciji u samom središtu grada, gdje su ujedno svi sadržaji praktično dostupni na dohvat ruke, i bez neophodnosti za korištenjem sredstava javnog ili privatnog saobraćja. U neposrednoj blizini nalazi se zgrada "EU" i Njemačka ambasada. Bitno je istaknuti činjenicu postoji opcija najma garažnog mjesta koje se posebno plaća.

Poslovno-stambeni objekat u kojem se nalazi nekretnina nudi potpuno moderan koncept stanovanja, u kojoj je kvalitet življenja i boravka, podignut na visoku razinu.
Prilikom gradnje su korišteni samo vrhunski materijali a koji u kombinaciji sa mikro-lokacijom, osim komoditeta stanovanja u zgradi, doprinosi i ukupnoj sigurnosti i spokoju svakodnevnog života.

Stan sadrži dvije spavaće sobe, kupatilo, kuhinju, trpezariju, toalet, dnevni boravak i predsoblje.

LOKACIJA Stan se nalazi na drugom spratu stambene zgrade sa liftom u ulici Hamdije Kreševljakovića, Skenderija.
Zgrada se nalazi na odličnoj lokaciji u samom centru grada, te su brojni sadržaji neophodni u poslovnom i privatnom životu dostupni u neposrednoj blizini, a uključenost lokacije na kojoj se zgrada nalazi u najvažnije gradske prometne tokove, također nudi jednostavnu i brzu dostupnost drugih lokacija, objekata i sadržaja. U okruženju zgrade se nalaze i mnogi tržni centri (Unitic, Alta, Skenderija, BBI, Importanne), poslovna predstavništva i sjedišta kompanija, prodajni prostori, supermarketi, banke, državne institucije, javne ustanove, osnovne i srednje škole, fakulteti, mnogi ugostiteljski objekti i restorani, muzeji, sportski centri i dr.

SADRŽAJ Dvije spavaće sobe, toalet, kupatilo, kuhinja, dnevni boravak i predsoblje.

STANDARD Etažno plinsko grijanje sa alternativnim etažnim električnim grijanjem. Vanjska ALU stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parket u svim prostorijama. Keramičke pločice u kupatilu i kuhinji. Interfon. Kablovska TV. Telefon. Internet. Lift.

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 294i/2016 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Najam

Cijena: Na upit

Lokacija

Adresa: Hamdije Kreševljakovića

Grad: Sarajevo, Skenderija

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 95m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 2010

Godina zadnje adaptacije: 2010

Sprat: 2/6

Sadržaji nekretnine
Klima
Lift
Namješteno
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Grijanje
Etažno plinsko
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad