Stari Grad, Zelenih beretki

Najam, Stan, trosoban, Stari Grad

Svijetao adaptiran namješten trosoban stan sa balkonom u neposrednoj blizini hotela "Central"

1 2 88m2
1.600 KM ~818 EUR

Izdaje se svijetao kompletno adaptiran trosoban stan površine 88m2 na četvrtom spratu stambene zgrade. Stan se nalazi na odličnoj lokaciji u ulici Zelenih Beretki u neposrednoj blizini hotela "Central". Budući zakupci u blizini imaju na raspolaganju veliku ponudu sadržaja (pekara, apoteka, banka, restorani).

Stan je u potpunosti i kvalitetno adaptiran 2015. godine. Tom prilikom je postavljen novi pod (parket), vanjska PVC stolarija, kuhinja i kupatilo su kompletno adaptirani, te su ugrađena blindirana vrata.

Stan sadrži dvije spavaće sobe, kupatilo, modernu kuhinju, dnevni boravak a koji je u kombinaciji sa trpezarijom, balkon, degažman i predsoblje. S obzirom na orijentaciju, stan je svijetao i prozračan tokom cijelog dana.

Lokacija:
Stan se nalazi na četvrtom spratu stambene zgrade u ulici Zelenih Beretki.

Sadržaj:
Dvije spavaće sobe, kupatilo, kuhinja, dnevni boravak a koji je u kombinaciji sa trpezarijom, balkon, degažman i predsoblje.

Standard:
Etažno plinsko grijanje. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parket u svim prostorijama. Keramičke pločice u kupatilu i kuhinji. Interfon. Kablovska TV. Internet.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 006i/2016 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Najam

Cijena: 1.600KM

Cijena EUR: ~818EUR

Lokacija

Adresa: Zelenih beretki

Grad: Sarajevo, Stari Grad

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 88m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1960

Godina zadnje adaptacije: 2015

Sprat: 4/4

Sadržaji nekretnine
Balkon
Namješteno
Električna energija
Internet
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Grijanje
Etažno plinsko
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad