Stari Grad, Franjevačka

Najam, Stan, trosoban, Stari Grad

Namješten svijetao trosoban stan sa balkonom u blizini Japanske ambasade, Stari Grad

1 2 87m2
850 KM ~435 EUR
Izdaje se moderan namješten trosoban stan površine 87m2 na osmom spratu stambene zgrade sa liftom. Stan se nalazi na centralnoj ali i mirnoj lokaciji u blizini Češke i Japanske ambasade u ulici Franjevačka. S obzirom na trostranu orijentaciju, stan je izuzetno svijetao i prozračan tokom cijelog dana. Budućim zakupcima u blizini stoji na raspolaganju bogata ponuda sadržaja (banke, restorani, apoteke, stanice javnog prevoza).

Zgrada je izgrađena 80-ih godina a stan je nadogradnja koja je završena 2015. godine i nije korišten. Treba istaknuti da stan ima nešto veću spratnu visinu od standarda, koja iznosi 2,7m, što doprinosi većem osjećaju komfora. Stan ima dvostruki sistem grijanja (etažno plinsko sa alternatvinim električnim etažnim grijanjem) kao i alarmni sistem.

Stan sadrži kuhinju koja je u kombinaciji sa trpezarijom, dnevni boravak, kupatilo, dvije spavaće sobe, toalet, balkon i predsoblje.

Lokacija:
Stan se nalazi na odličnoj lokaciji u blizini Japanske i Češke ambasade u ulici Franjevačka.

Sadržaj:
Kuhinja koja je u kombinaciji sa trpezarijom, dnevni boravak, kupatilo, dvije spavaće sobe, toalet, balkon i predsoblje.

Standard:
Etažno plinsko grijanje sa alterativnim grijanjem na električnu energiju. Vanjska alu i pvc stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parket u svim prostorijama. Keramičke pločice u kupatilu i kuhinji. Kablovska TV. Internet. Lift. Alarmni sistem.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 401i/2018 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Najam

Cijena: 850KM

Cijena EUR: ~435EUR

Lokacija

Adresa: Franjevačka

Grad: Sarajevo, Stari Grad

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 87m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 2015

Godina zadnje adaptacije: 2018

Sprat: 8/8

Sadržaji nekretnine
Kablovska TV
Balkon
Lift
Voda
Električna energija
Kanalizacija
Telefon
Namješteno
Klima
Interfon
Plin
Nova kuhinja
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad