Bjelašnica, Babin Do

Novogradnja, Apartman, Bjelašnica

NOVOGRADNJA BJELAŠNICA! Apartmani površine 48-76 m2 u manjem apartmanskom objektu vrhunske kvalitete gradnje u blizini ski staza, Babin do - Bjelašnica. Cijene već od 2.800 KM / m2 sa PDV-om!

1 1-2 48-76m2
137.983 - 257.279 KM ~70.550 - 131.545 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Predstavljamo Vam novi apartmanski objekat vrhunskog kvaliteta gradnje na lokaciji Babin do u blizini glavne ski staze i sa lijepim pogledom na cijelo skijalište i vrhove Bjelašnice.  Objekat sadrži ukupno 5 etaža na kojima će biti smješteno 35 apartmana, te dvije etaže na kojima su smještene garaže i ostave.

Površine apartmana su prilagođene različitim tipovima kupaca, te se kreću u rasponu od cca 48 m2 za dvosobne apartmane do cca 76 m2 za komforne trosobne apartmane.

Izgradnja objekta je trenutno u fazi finih unutrašnjih radova, te se završetak radova i useljenje očekuje uskoro!

Vrhunski kvalitet gradnje, od čega možemo izdvojiti velike staklene portale od poda do plafona (u dnevnim boravcima) sa vanjskim aluminijskim profilima tipa FEAL 85 sa troslojnim termoizolacijskim staklom (boja antracit), Tarkett hrast, vrhunska prvoklasna keramika, kvalitetna protuprovalna i protupožarna vrata, termičku izolaciju od 20 cm, kupatilska će biti opremljena sanitarijama vrhunskog proizvođača „Geberit“  itd. U objektu je predviđeno grijanje putem kvalitetnih električnih konvektora, dok svaki apartman posjeduje i vlastiti dimnjak za kamin kako bi se stvorio potpun planinski ugođaj. Ono što je bitno napomenuti da će svi kupci imati plaćenu elektroenergetsku saglanost za snabdjevanje sa 10kWh ili 12kWh električne energije. (trofazna struja).

Sa nadmorskom visinom od 1.300 m ova lokacija pruža idealan planinski ugođaj svim zaljubljenicima u prirodu i rekreativcima, kako u zimskom tako i u ljetnom periodu. Bjelašnica je ljeti prekrivena bogatim zelenilom, a zimi do 2m visokim sniježnim pokrivačem. U neposrednoj blizini objekta su smješteni brojni sportsko rekreativni sadržaji i hotelski kompleksi, koji uveliko doprinose potpunom ugođaju po kojem je Bjelašnica poznata

Predmetni objekat se nalazi u blizini glavne ski staze, i posebno je osunčan tokom poslijepodneva a iz većeg broja apartmana se pruža lijep pogled prema skijaškim stazama i vrhovima Bjelašnice.

Otvoren pogled, funkcionalan raspored prostorija, vrhunski kvalitet gradnje kao i raznolikost u tipovima apartmana svakako su faktori koji čine ovu ponudu jedinstvenom na tržištu!

Trenutno na raspolaganju imamo ukupno 20 apartmana raspoređenih po tipovima i to;

  • Dvosobni apartmani površine cca 48 m2 sa djelimičnim pogledom prema stazi
  • Dvosoban(trosoban) apartman površine cca 56 m2 sa djelimičnim pogledom prema stazi
  • Dvosoban apartman površine cca 59 m2 sa pogledom prema hotelu “Maršal”
  • Trosobni apartmani površine cca 75-76 m2 sa pogledom prema stazi
  • Dvosobni apartmani površine cca 59 m2 sa pogledom prema stazi

Svi apartmani posjeduju velike staklene portale od poda do plafona i lođu za maksimalnu iskorištenost investicije tokom cijele godine.

Cijene trenutno dostupnih apartmana se kreću rasponu od 2.800,00 KM/m2 sa PDV-om pa do 3.370 KM/m2 sa PDV-om.

U suterenu objekta nalaze se ostave površine od 2,10 m2 pa do 3,24 m2. Cijena ostave po m2 iznosi 1.904,76 KM sa PDV-om!

Kupcima je omogućena i kupovina komfornog garažnog mjesta po jedinstvenoj cijeni od 30.000 KM sa PDV-om za jedno garažno mjesto!

Finansiranje kupovine apartmana omogućeno je preko Procredit Bank d.d. BiH.

Za sve informacije o ovoj ponudi i njenim pogodnostima kontaktirajte Vašeg PROSTOR Agenta: Dervišbegović Haris, Mob/Viber/WhatsApp: +387 61 319 893 mail: haris@prostor.ba

Radovi na izgradnji objekta:

LOKACIJA Apartmanski objekat se nalazi u prvom redu zgrada od staze, sa potpuno otvorenim pogledom za veci dio apartmana. U radijusu od nekoliko stotina metara nalazi se Hotel „Han“, skijaška staza, šestosjed.

Sa nadmorskom visinom od 1300m lokacija pruža idealan planinski ugođaj svim zaljubljenicima u prirodu i rekreativcima, kako u zimskom tako i u ljetnom periodu. Bjelašnica je ljeti prekrivena bogatim zelenilom, a zimi do 2m visokim sniježnim pokrivačem. U neposrednoj blizini objekta su smješteni brojni sportsko rekreativni sadržaji i hotelski kompleksi, koji uveliko doprinose potpunom ugođaju po kojem je Bjelašnica poznata. Od centra Sarajeva apartmani su udaljeni samo 30km, a obzirom da je Bjelašnica olimpijska planina, odlično je posjećena tokom cijele godine, kako od ljubitelja prirode tako i od mnogobrojnih turista, koji dolaze uživati u odmoru i rekreaciji koje pruža ova olimpijska ljepotica. Takođe je važno naglasiti za ovu lokaciju da su od strane ZOI 84 i Kantona Sarajevo izgrađeni moderni ski liftovi na Bjelašnici, kao i novi snježni topovi koji su od ove zime u funkciji. Ova dešavanja će značajno uticati na iskorištenost zimskog turizma na Bjelašnici što će sigurno imati veoma pozitivan uticaj na potražnju za apartmanima na Bjelašnici, te sada je pravi trenutak da sebi obezbijedite ekskluzivan apartman na Bjelašnici.

STANDARD U apartmanskim jedinicama će biti ugrađen parket tipa Tarkett hrast, kao i keramičke pločice prve klase (proizvođač Španija). Unutrašnja stolarija u bijeloj boji, vanjska stolarija je aluminijska FEAL 85 sa troslojnim termoizolacijskim staklom (boja antracit). Ulazna vrata u apartmanima su protuprovalna i protupožarna (boja antracit). Unutrašnje strane balkona će biti obložene materijalom Trespa. Hodnici i balkoni će biti obloženi prvolkasnim protukliznim pločicama proizvođača iz Španije, dok će stepeništa biti obložena granitom. Grijanje u apartmanima će biti putem električnih konvektora. Svaki apartman posjeduje dimnjak Schiedel za priključak kamina. Kupatilske sanitarije renomiranog proizvođača „Geberit“. Svaki apartman će imati obezbijeđen priključak električne energije sa trofaznim brojilom angažovane snage 10 ili 12 kWh u zavisnosti od veličine apartmana. Lift renomiranog proizvođača „Schindler“. Vanjska izolacija objekta sa termoizloacijskim stiroporom debljine 20 cm. Krov objekta je lim, boja antracit.

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Dijelovi teksta su preuzeti iz Tehničkog opisa glavnog projekta. Projektant zadržava  pravo da uz dogovor sa investitorom vrši određene izmjene i dopune u projektnoj dokumentaciji kao i određene izmjene materijala i drugih projektantu i investitoru bitnih elemenata a da te promjene ne utiču na osnovnu namjenu i funkciju objekta i njegovih elemenata.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Haris Dervišbegović
Haris Dervišbegović
Poslovnica Novi Grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: N/2021-1207

Tip nekretnine: Apartman

Tip akcije: Novogradnja

Cijena: 137.983 - 257.279KM

Cijena EUR: ~70.550 - 131.545EUR

Lokacija

Adresa: Babin Do

Grad: Bjelašnica

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 48 - 76m2

Broj soba: 1 - 3

Broj spavaćih soba: 1 - 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2021

Godina zadnje adaptacije: 2021

Sprat: Su - 0/5

Sadržaji nekretnine
Balkon
Garaža
Lođa
Ostava
Parking
Blindo vrata
Kamin
Lift
Telefon
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Struja
Grijanje
Električna energija
Stolarija
Alumijin i drvo
Haris Dervišbegović
Haris Dervišbegović
Poslovnica Novi Grad