Bjelašnica, Babin do

Novogradnja, Apartman, dvosoban, Bjelašnica

USELJIVO! NOVOGRADNJA BJELAŠNICA! Apartmani površine 41 - 62 m2 vrhunske kvalitete na najboljoj lokaciji na Bjelašnici

1 1-2 41-62m2

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Predstavljamo Vam novi apartmanski kompleks sa prelijepim pogledom na stazu na najboljoj lokaciji na Bjelašnici!
Apartmanski objekat će imati ukupno 7 etaža te ukupno 63 apartmana raznih površina od cca 41 m2 pa do cca 62 m2.

Sa nadmorskom visinom od 1.300 m ova lokacija pruža idealan planinski ugođaj svim zaljubljenicima u prirodu i rekreativcima, kako u zimskom tako i u ljetnom periodu. Bjelašnica je ljeti prekrivena bogatim zelenilom, a zimi do 2m visokim sniježnim pokrivačem. U neposrednoj blizini objekta su smješteni brojni sportsko rekreativni sadržaji i hotelski kompleksi, koji uveliko doprinose potpunom ugođaju po kojem je Bjelašnica poznata

Predmetni objekat će nalaziti u prvom redu zgrada i u neposrednoj blizini hotela "Han", na tokom cijelog dana osunčanoj lokaciji, a iz istog će se pružati odličan i potpuno otvoren pogled prema skijaškim stazama i vrhu Bjelašnice. Apartmani su koncipirani tako da zadovolje ukuse skoro svakog tipa kupaca, čime ova ponuda donosi nešto novo i eksluzivno što trenutno nedostaje na Olimpijskoj ljepotici.

Vrhuski kvalitet gradnje od čega možemo izdvojiti termičku izolaciju od 15 cm do 20cm, šestokomorne PVC profile ALUPLAST IDEAL 8000, troslojni parket "Frischeis" debljine 14mm, keramika "EGESERAMIK" I klasa, kvalitetna protuprovalna vrata ZALMO tip SANA. Sanitarni uređaji koji će biti ugrađeni su I klasa od čega možemo izdvojiti "Serel" umivaonik, viseća WC šolja, WC daska, ugradbeni vodokotlić, set za umivaonik i tuširanje, te tuš kada SLIM sa tuš kabinom kao "Kolpa San". U objektu je predviđeno etažno plinsko grijanje kao i priprema sanitarne vode putem "Vaillant" kondenzacijskog plinskog bojlera i pločastih kompaktnih radijatora sa upravljanjem grijanja preko sobnog termostata i mobilne aplikacije na telefonu.

Otvoren pogled, funkcionalan raspored prostorija, kao i raznolikost u tipovima apartmana svakako su faktori koji čine ovu ponudu jedinstvenom na tržištu!

Trenutno na raspolaganju imamo sljedeće tipove apartmana;

Dvosobni apartmani sa pogledom na stazu - PRODANO!

Dvosobni apartmani - površine do 43 m2

Dvosobni/trosobni apartmani sa pogledom prema stazi - površine od 55 m2 do 62 m2

Trosobni apartmani sa pogledom prema stazi - površine od 51 m2 do 59 m2

Cijene trenutno dostupnih apartmana se kreću rasponu od 1.989 KM/m2 sa PDV-om pa do 2.925,00 KM/m2 sa PDV-om.

Također je moguće kupiti i ostave koje se nalaze  u suterenskom nivou i to po cijeni od 7.500,00 KM sa uključenim PDV-om!

Omogućeno finansiranje putem Intesa Sanpaolo Banke BiH! Za više informacija o načinu finansiranja posjetite link:

https://www.intesasanpaolobanka.ba/

Kontakt osoba: Lejla Cimirotić, Tel: 061/896-740 e-mail: lejla.cimirotic@intesasanpaolobanka.ba

Objekat je završen, uknjižen, etažiran i apartmani su spremni za useljenje!

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pogodnostima pozovite agenta projekta: Dervišbegović Haris; Mob/Viber/WhatsApp +387 61 319 893.

Lokacija:
Apartmanski objekat se nalazi u prvom redu zgrada od staze, sa potpuno otvorenim pogledom. U radijusu od nekoliko stotina metara nalazi se Hotel "Han", skijaška staza, šestosjed.

Sa nadmorskom visinom od 1300m lokacija pruža idealan planinski ugođaj svim zaljubljenicima u prirodu i rekreativcima, kako u zimskom tako i u ljetnom periodu. Bjelašnica je ljeti prekrivena bogatim zelenilom, a zimi do 2m visokim sniježnim pokrivačem. U neposrednoj blizini objekta su smješteni brojni sportsko rekreativni sadržaji i hotelski kompleksi, koji uveliko doprinose potpunom ugođaju po kojem je Bjelašnica poznata. Od centra Sarajeva apartmani su udaljeni samo 30km, a obzirom da je Bjelašnica olimpijska planina, odlično je posjećena tokom cijele godine, kako od ljubitelja prirode tako i od mnogobrojnih turista, koji dolaze uživati u odmoru i rekreaciji koje pruža ova olimpijska ljepotica. Takođe je važno naglasiti za ovu lokaciju da su od strane ZOI 84 i Kantona Sarajevo izgrađeni moderni ski liftovi na Bjelašnici, kao i novi snježni topovi koji su od ove zime u funkciji. Ova dešavanja će značajno uticati na iskorištenost zimskog turizma na Bjelašnici što će sigurno imati veoma pozitivan uticaj na potražnju za apartmanima na Bjelašnici, te sada je pravi trenutak da sebi obezbijedite ekskluzivan apartman na Bjelašnici.

Standard:
Kosi neprohodni krov, hidroizolovan PVC folijom BAUDER THERMOFOL UV15 debljine 1,5 mm i toplotnom izolacijom XPS od ekstrudiranog polistirena tlačne nosivosti 300 kP debljine 25 cm. Fasada kao kombinacija ventilisane fasade sa završnim pertlovanim bojenim Al limom "PREFALZ" - vidljiva strana 2 slojni termo lak i demit fasade sa završnim silikatnim slojem kao STO u boji po izboru projektanta. Termička izolacija stiropor i kamena vuna debljine 15 - 20 cm. Na mjestu stepeništa i lift okna, apartmana i poslovnih prostora u suterenu 4 i 5 obješena kontinuirana Al staklena fasada sa prekinutim termičkim mostom. Vanjski fasadni otvori od šestokomornih PVC profila - ALUPLAST IDEAL 8000, boja unutra bijelo/vani antracit sa protuprovalnim G-U okovom i troslojnim staklom punjeno argonom i LowE premazom niske emisije 0,45 W/m2K. Al ROLETE sa pogonom na gurtnu i skrivenom fasadnom kutijom. U svim prostorijama apartmana osim kupatila troslojni parket "Frischeis" hrast natur, debljine 14 mm, D2200xš192 lijepljen za podlogu. Bijela parket lajsna h=6cm. Kupatila, zajedničke prostorije, holovi, stepeništa gress keramika "EGESERAMIK" PRO TECH, I klase, ratificirana, debljine 10 mm, dimenzija od 30x60 do 60x120. Keramika na zidu kuhinje se ne ugrađuje. Protuprovalna ulazna vrata ZALMO, tip "SANA", krilo vrata termo i zvučno izolovano u sendvić konstrukciji debljine 60 mm i ne može se provaliti u razumnom vremenu bez upotrebe električnih alata i pravljenja buke što je u skladu sa BAS EN 162:2012 klasa III. Vatro i dimo otporna E30 ili E60 ovisno o sektoru. Kvake i brava "CISA". Težina cca 80 kg. Vanjska obloga furnir 10 mm u boji po izboru projektanta - bijelo. Sobna vrata tip "ANS DRIVE" , krilo vrata bez falca sa ramom od punog drveta i sa ukopanim baglamama, dovratnik sa falc lajsnom i gumenim dihtungom. Okov HOPE tip "DUBLIN". Površinska obrada, bojeno bijelo sa završnim lakiranjem bezbojnim poliuretanskim polumat lakom. Prvoklasni sanitarni uređaji u kupatilima: umivaonik "Serel" MINIMAL 60x42 cm, viseće WC školjka sa tahretom "Serel" FOR LIFE 53 cm, WC daska "Serel" ZETA SLIM, soft close, ugradbeni vodokotlić "Serel", set za umivaonik i tuširanje "Serel" LUNA, tuš kada SLIM sa tuš kabinom kao "Kolpa san". U objektu predviđeno etažno plinsko grijanje kao i priprema sanitarne vode putem "Vaillant" kondezacijskog plinskog bojlera ecoTEC pure WUV 186/5-3 i pločastih kompaktnih radijatora "Vaillant". Upravljanje grijanjem preko sobnog termostata eRelax i mobilne aplikacije na telefonu. Priprema za ugradnju dodatnog električnog bojlera. Monofazni elektropriključak 4,2 kW za svaki apartman, trofazni dovod za mogućnost trofaznog priključka i eventualno povećanje snage zbog posebnih zahtjeva kupca. Audio interfonski sistem za komunikaciju i otvaranje ulaznih vrata objekta. Telefonska instalacija i instalacija za kablovsku TV za svaku sobu. Centralno i daljinsko očitavanje vodomjera za svaki apartman. Lift Schindler 3300, nosivosti 675 KG/9 osoba, brzina 1,6 m/s.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Dijelovi teksta su preuzeti iz Tehničkog opisa glavnog projekta. Projektant zadržava pravo da uz dogovor sa investitorom vrši određene izmjene i dopune u projektnoj dokumentaciji kao i određene izmjene materijala i drugih projektantu i investitoru bitnih elemenata a da te promjene ne utiču na osnovnu namjenu i funkciju objekta i njegovih elemenata.

Svi tekstovi ovoj webstranici se temelje na informacijama dobijenih od strane investitora za koje vjerujemo da su pouzdane. Uprkos svakom naporu koji je napravljen kako bi se osigurala tačnost, ne možemo ponuditi bilo kakvu garanciju da oglasi ne sadržavaju činjenične greške. Ukoliko utvrdite takve greške molimo Vas da nam javite kako bi ih mogli ispraviti.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: N/2019-9149

Tip nekretnine: Apartman

Tip akcije: Novogradnja

Lokacija

Adresa: Babin do

Grad: Bjelašnica

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 41 - 62m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1 - 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2019

Godina zadnje adaptacije: 2019

Sprat: -3 - -1/0

Sadržaji nekretnine
Balkon
Garaža
Lođa
Ostava
Parking
Lift
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Grijanje
Etažno plinsko