Bjelašnica, Babin do

Novogradnja, Stan, Bjelašnica

NOVOGRADNJA BJELAŠNICA! Izuzetno komforni i prostrani apartmani vrhunske kvalitete. UKNJIŽENO! ***Virtuelna šetnja***

1 1-2 73-110m2
212.019 - 311.220 KM ~108.404 - 159.124 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

S velikim zadovoljstvom Vam predstavljamo izrazito komforne i kvalitetne uknjižene apartmane u novogradnji, površine od cca 73 m2 do cca 110 m2 u manjim apartmanskim objektima na Bjelašnici.

Apartmane odlikuje izuzetno komforne prostorije, te pružaju sasvim novu dimenziju življenja na Bjelašnici jer su idealni za korištenja tokom cijele godine, a ne samo u zimskom periodu u toku sezone.

Prilikom izgradnje objekata posebna pažnja je posvećena kvaliteti završne obrade tako da je vanjska stolarija na objektu aluminijska marke „Feal“ sa termoizolacionim staklima i mermernim klupicama, svi podovi su plivajući sa stiroporom d=4 cm, keramičke pločice ratificirane „I klase“ talijanske i španske proizvodnje, dok je u stanovima postavljen klasičan hrastov parket „Spačva“ d=2,2 cm, brušen i lakiran. Ulazna vrata u apartmane su protiv provalna, od čeličnog lima u boji tamnog oraha. Unutrašnja sobna vrata su od bukovog furnira, obostrano šperovana, tonirana sadolin mat lakom. Grijanje stanova i sanitarne vode je ostvareno preko plinskog protočnog bojlera marke "Vaillant". Svaki stan ima svoj vodomjer za obračunavanje potrošnje. Oprema kupatila: umivaonik Vitra, tuš kabina "Kolpa San", "Hans Grohe" česme i tuš baterije.

Trenutno na raspolaganju imamo sljedeće tipove apartmana:

  • Apartman površine 66,70 m2 – PRODANO!
  • Apartmani površine 73,11 m2 – po traženoj cijeni od 2.900,00 KM/m2
  • Apartman površine 102,44 m2 – po traženoj cijeni od 2.250,00 KM/m2
  • Apartmani površine 109,20 m2 – po traženoj cijeni od 2.850,00 KM/m2
  • Apartman površine 110,70 m2 – po traženoj cijeni od 2.250,00 KM/m2

Svi apartmani su uknjiženi, etažirani i spremni za useljenje!

Uz apartmane je također moguće kupiti ostave u suterenu objekta površine od 3,66 m2 do 9,10 m2. Cijena ostava po m2 iznosi 1.400,00 KM sa uključenim PDV-om.

Uz apartman od 109,20 m2 je moguće kupiti i garažno mjesto po cijeni od 45.000,00 KM s uključenim PDV-om

Za zakazivanje razgledanja ove nekretnine kao i za sve dodatne informacije pozovite Vašeg agenta:Dervišbegović Haris Mob/Viber/WhatsApp +387 61 319 893.

U nastavku je prikaz virtuelne šetnje kroz apartman A10 (za potpuni ugođaj molimo Vas da okrenete Vaš mobilni uređaj horizontalno ili da pogledate prikaz na većem ekranu):

LOKACIJA Sa nadmorskom visinom od 1300m lokacija pruža idealan planinski ugođaj svim zaljubljenicima u prirodu i rekreativcima, kako u zimskom tako i u ljetnom periodu. Bjelašnica je ljeti prekrivena bogatim zelenilom, a zimi do 2m visokim sniježnim pokrivačem. U neposrednoj blizini objekta su smješteni brojni sportsko rekreativni sadržaji i hotelski kompleksi, koji uveliko doprinose potpunom ugođaju po kojem je Bjelašnica poznata. Od centra Sarajeva apartmani su udaljeni samo 30km, a obzirom da je Bjelašnica olimpijska planina, odlično je posjećena tokom cijele godine, kako od ljubitelja prirode tako i od mnogobrojnih turista, koji dolaze uživati u odmoru i rekreaciji koje pruža ova olimpijska ljepotica. Takođe je važno naglasiti za ovu lokaciju da su od strane ZOI 84 i Kantona Sarajevo izgrađeni moderni ski liftovi na Bjelašnici, kao i novi snježni topovi. Ova dešavanja su značajno uticala na iskorištenost zimskog turizma na Bjelašnici.

STANDARD Termoizolaciona fasada. Grijanje plinsko etažno, "Vaillant". Aluminijska vanjska stolarija marke "Feal" sa termoizolacionim staklima i mermernim klupicama.  Svi podovi u stanovima su plivajući sa stiroporom d=4cm. Završne podne obloge u kupatilima, kuhinji  i stubištu su keramičke pločice, ratificirane različitih dimenzija “I klase” talijanske i španske proizvodnje, dok je u ostalim prostorijama u stanovima klasični hrastov parket "Spačva" d=2,2cm brušen i lakiran lakom. Zidovi u kupatilima su rađeni od keramičkih pločica do plafona. Ulazna vrata su protiv provalna, od čeličnog lima u boji tamnog oraha. Unutrašnja sobna vrata su od bukovog furnira, obostrano šperovana, tonirana sadolin mat lakom. Grijanje stanova i sanitarne vode je ostvareno preko plinskog protočnog bojlera marke "Vaillant". Svaki stan ima svoj vodomjer za obračunavanje potrošnje. Oprema kupatila: umivaonik Vitra, tuš kabina "Kolpa San", "Hans Grohe" česme i tuš baterije. Instalacije jake i slabe struje se rade prema važećim propisima za ovu oblast a prema uputstvima i projektu elektro instalacija. Svi stanovi su opremljeni telefonskim, tv(kablovskim), interfonskim instalacijama.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije. Svi tekstovi ovoj webstranici se temelje na informacijama dobijenh od strane investitora za koje vjerujemo da su pouzdane. Uprkos svakom naporu koji je napravljen kako bi se osigurala tačnost, ne možemo ponuditi bilo kakvu garanciju da oglasi ne sadržavaju činjenične greške. Ukoliko utvrdite takve greške molimo Vas da nam javite kako bi ih mogli ispraviti. Fotografije u oglasu su sa već izgrađenih lamela i isključivo su informativnog karaktera.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Haris Dervišbegović
Haris Dervišbegović
Poslovnica Novi Grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: N/2020-9425

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Novogradnja

Cijena: 212.019 - 311.220KM

Cijena EUR: ~108.404 - 159.124EUR

Lokacija

Adresa: Babin do

Grad: Bjelašnica

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 73 - 110m2

Broj soba: 2 - 3

Broj spavaćih soba: 1 - 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 2016

Godina zadnje adaptacije: 2016

Sprat: 1 - 3/4

Sadržaji nekretnine
Ostava
Blindo vrata
Klima
Lift
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
Alumijin i drvo
Haris Dervišbegović
Haris Dervišbegović
Poslovnica Novi Grad