Buća Potok, Adema Buće

Novogradnja, Stan, Sarajevo, Buća Potok

NOVOGRADNJA na naboljoj lokaciji kod Binga Buća Potok! Fantastični stanovi vrhunske kvalitete u stambeno-poslovnom objektu u izgradnji! Cijena već od 2.398,50 KM/m2 sa PDV-om! POPUSTI DO 5%

1 1-3 24-104m2
65.718 - 259.356 KM ~33.601 - 132.607 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Sa zadovoljstvom objavljujemo prodaju stanova u novom stambeno-poslovnom objektu u izgradnji na najboljoj lokaciji u Buća Potoku!

Stambeno-poslovni objekat se nalazi na najboljoj lokaciji u Buća potoku u mirnom okruženju ali u neposrednoj blizini kružnog toka u Buća Potoku i glavne saoobraćajnice čime je osiguran ugodan boravak u stanovima a komunikacija sa svim vitalnim dijelovima grada kao i autoputem A1 uveliko olakšana.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Dervišbegović Haris  Mob/Viber/WhatsApp +387 62 111 511.

Objekat je projektovan u savremenom duhu, te je ideja investitora da objekat svojom formom i primjenjenim materijalima na logičan način ispuni predmetni neizgrađeni prostor te ostavi duh i pečat vremena u kojem je nastao.

Stanovi unutar objekta su vrhunski projektovani sa dovoljno velikim prostorijama idealnim za boravak višečlanih porodica kao i mladih bračnim parova, te odličnom dnevnom insolacijom koja će boravak u stanovima učiniti ugodnim i prijatnim tokom cijelog dana.

Ugradnja vrhunskih materijala od čega možemo izdvojiti; „Salamander“ PVC profile, termoizolaciju d=15 cm, parketi i keramičke pločice I klase, stanirane elemente u kupatilu su vrhuskih proizvođača: Geberit, Grohe, Vitra, plinsko etažno grijanje, protuprovalna vrata nove generacije, klima uređaji u svakom stanu čine ove stanove jedinstvenim u okruženju.

Objekat će biti spratnosti -2+P+6+M sa ukupno 7 stanova po etaži, osim etaže mansarde gdje su projektovana 4 stana.

Izgradnja objekta je već počela a završetak radova i useljenje se očekuje najkasnije u aprilu 2022. godine!

Radovi na izgradnji objekta:

Dostupne kvadrature stanova;

Stan S1 – površine 71,79 m2 (dostupan od I do VI sprata)

Stan S2 – površine 59,89 m2 (dostupan od I do VI sprata)

Stan S3 – površine 60,33 m2 (dostupan na I, IV, V i VI spratu)

Stan S4 – površine 62,39 m2 (dostupan od I do VI sprata)

Stan S5a – površine 66,43 m2 (dostupan na I, II, V i VI spratu)

Stan S6 – površine 104,38 m2 (dostupan na IV spratu)

Stan S6a - površine 47,60 m2 (dostupan na I, II, V i VI spratu)

Stan S6b - površine 23,34 m2 (dostupan na I, II, V i VI spratu)

Stan S6c - površine 29,45 m2 (dostupan na I, II, V i VI spratu)

Stan S7 – površine 68,28 m2 (dostupan na VI spratu)

Stan S7a- površine 43,73 m2 (dostupan na IV i V spratu)

Stan S7b- površine 27,65 m2 (dostupan na IV i V spratu)

Stan S1M – površine 96,97 m2 (dostupan na etaži mansarde)

Stan S3M – površine 100,76 m2 (dostupan na etaži mansarde)

Cijene stanova iznose od 2.398,50 KM sa PDV-om do 2.700,00 KM sa PDV-om, osim stanova na mansardi koji koštaju 2.574,00 KM/m2 sa PDV-om!

POSEBNA PONUDA: Za uplatu 100% iznosa unaprijed investitor odobrava do 5% popusta!

LOKACIJA Ukoliko želite živjeti na mirnoj i sigurnoj lokaciji koja se istovremeno nalazi nedaleko od glavnih saobraćajnica i stanica gradskog saobraćaja (tramvaja) onda je ovo izvrsna lokacija za Vas. Najbliža tramvajska stanica je udaljena svega cca 5 min hoda,

Udaljenost od 5 minuta hoda obuhvata sadržaje kao što su:

  • Tržni centar Bingo
  • Apoteka
  • Banka
  • Benzinska pumpa
  • Kao i razni ugostiteljski objekti, igraone, vrtići itd.

STANDARD Fasadni sistem sa stiroporom debljine 15cm i izvrsnim toplotno-izolacijskim svojstvima. Vanjska stolarija predviđena od vrhunskih Salamander PVC profila. Unutrašnja stolarija od masivnog drveta sa duplošperovanim krilima. Podna obloga u stanovima, keramičke pločice i parket zavisno od namjene prostorije. Prvoklasni parket sa 30 godina garancije. Plinsko etažno grijanje – Bosch plinski bojleri posljednje generacije. Keramičke pločice prve klase. Legrand modularni program. Sigurnosna vrata nove generacije. Svaka stambena jedinica ima individualna mjerila za potrošnju vode, struje i plina.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete ne kretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije. Svi tekstovi ovoj webstranici se temelje na informacijama dobijenh od strane investitora za koje vjerujemo da su pouzdane. Uprkos svakom naporu koji je napravljen kako bi se osigurala tačnost, ne možemo ponuditi bilo kakvu garanciju da oglasi ne sadržavaju činjenične greške. Ukoliko utvrdite takve greške molimo Vas da nam javite kako bi ih mogli ispraviti. Fotografije u oglasu su sa već izgrađenih lamela i isključivo su informativnog karaktera.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Haris Dervišbegović
Haris Dervišbegović
Poslovnica Novi Grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: N/2020-2905

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Novogradnja

Cijena: 65.718 - 259.356KM

Cijena EUR: ~33.601 - 132.607EUR

Lokacija

Adresa: Adema Buće

Grad: Sarajevo, Buća Potok

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 24 - 104m2

Broj soba: 2 - 4

Broj spavaćih soba: 1 - 3

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2022

Godina zadnje adaptacije: 2022

Sprat: -2/7

Sadržaji nekretnine
Balkon
Garaža
Lođa
Ostava
Blindo vrata
Klima
Lift
Električna energija
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
PVC i drvo
Haris Dervišbegović
Haris Dervišbegović
Poslovnica Novi Grad
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor