Dobrinja, Želimira Vidovića Kelija

Novogradnja, Stan, Dobrinja

NOVOGRADNJA: "Dobrinja Exclusive", rezidencijalno naselje sa stanovima vrhunskog kvaliteta. Lamele A i B. Cijena od 1500 KM/m2 sa PDV-om!

1 1-2 53-74m2
81.915 - 122.100 KM ~41.882 - 62.429 EUR
PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo kompleks stambenog naselja "Dobrinja exclusive" Lamele na padinama brda "Mojmilo", naselje Dobrinja.

Stambeni objekti su projektovani i građeni prema najmodernijim standardima gradnje, vrhunskog kvaliteta i izgrađeni su kao kompleks zatvorenog tipa.

Od ostalih parcela je ograđen betonskim zidom visine h= 2,5m, a ulazi u kompleks su pod nadzorom i sa rampom na pristupnom putu sa mogućnošću ulaska samo za stanare.

Kompleks čini ukupno šest lamela spratnosti Su+Pr+2+Mansarda, koje su podjeljene u dvije grupe ("A" i "B") sa ukupno 96 stambenih jedinica koje su međusobno spojene sa 96 parking mjesta i 7 poslovnih prostora. Svaka B lamela ima stepenište i direktnu vezu sa garažom i ulaz sa platoa.

Visok standard gradnje i korištenih materijala kao i posebna pažnja pri projektovanju rezultirala je kreiranjem lijepo uređenog prostora sa mnogo prirodnog svijetla unutar stambenih jedinica. Investitor je, osim toga, uz pomoć vanjskog uređenja ciljao da stvori intimno i sigurnije naselje, koje će predstavljati idealan izbor za svaku porodicu ali i za sve one koji žele postići kompromis između centralne lokacije i mirnog okruženja.

Cijene stambenih jedinica se razlikuju u zavisnosti od kvadrature, spratnosti i pozicije. Cijene se kreću u rasponu od 1.500KM/m2 pa do 2.000KM/m2. Raspon kvadratura je od 55m2 do 73 m2.
Garažna mjesta su površine od 12,11 m² do 19,44m² i sa cijenom su od 20.000-32.000KM.

Sve oglašene cijene su sa uračunatim PDV-om.

Instalacije za električnu energiju su urađene ali trošak priključka snosi kupac, što iznosi za monofazni priključak 1.100 KM osnovni paket ,a za trofazni priključak 2.600 KM.

Za sve informacije o cijeni stambenih jedinica, kao i njihovoj dostupnosti kontaktirajte PROSTOR agenta Dervišbegović Haris na broj: 061/319-893

Lokacija:
Kompleks stambenog naselja "OKI Dobrinja" se nalazi na južnoj padini brda Mojmilo, u ulici Želimira Vidovića Kelija br.5 u naselju Dobrinja. Primarna orijentacija objekata je jug.
Kako bi se odgovorilo na sve veću potražnju za kvalitetnim stanovima investitor je ograđivanjem kompletne parcele i kontrolisanjem pristupa objektu stvorio potpuno novo rezidencijalno naselje.

U radijusu od samo 300 metara se nalaze: Konzum, sportska dvorana Dobrinja, brojni ugostiteljski objekti, apoteka, ambulanta, banke kao i glavno dobrinjsko šetalište sa svojim pratećim sadržajima. Obdanište "Mala šumica", Osnovna škola "Skender Kulenović" i Dobrinjska Gimnazija se nalaze unutar na cca 10 minuta lagane šetnje.
Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliže stajalište udaljeno samo 150 metara od zgrade.

Sadržaj:
Projekat "Dobrinja exclusive" iz svoje ponude trenutno dostupnih stanova nudi stanove kvadratura u rasponu od 55 m2 do 73 m2 u lamelama A i B.
Tipovi stanova i kvadratura:
- Dvosoban: od 52 m2 do 61 m2
- Trosoban: od 68 m2 do 74 m2.

Standard:
Termoizolaciona fasada stiroporom d= 10 cm. Fasadna bravarija je aluminijska bravarija po sistemu SCHUCO AKS NOVONIC 60 za prozore i ASS 50 za klizna vrata, ostakljena termopan staklom 4+16+4 mm low E za prozore i 6+12+lamistal 6mm low E za visoke pozicije.
Klizna vrata na fasadnoj bravariji će imati ogradu od kaljenog stakla d=12mm koje će inoksnim nosačima biti fiksirani na fasadnu bravariju.
Opšavi krovnih greda i konzola, prozorskih konzola i klupica se izvode od pocinčanog plastificiranog čeličnog lima u tamnoj boji.

Na stambenim lamelama krovovi su ravni. Krov garaže služi kao prohodni ozelenjeni plato sa prostorima za sjedenje i igru dok je saobraćaj zabranjen za sva vozila osim vozila hitne pomoći i vatrogasna vozila. Pristup na plato je omogućen preko rampe i stepeništa.
Hidroizolacija na krovu, lođama, kupatilima izvedena je bitumenskom ljepenkom u dva sloja sa predhodnim hladnim premazom bitulitom.
Svi stanovi u objektima su zaštićeni od gubitaka toplote tako da su zidovi stubišta obljepljeni stiroporom d=5cm, dok su stanovi u suterenu zaštićeni od hladnoće iz garaže, gdje je plafon garaže na mjestima gdje se nalaze stanovi obložen stiroporom d=10cm.
Svi podovi u stanovima su plivajući sa stiroporom d=4cm. Završne podne obloge ukupatilima, kuhinjama,ostavama, lođama i stubištu su keramičke pločice, ratificirane različitih dimenzija "I klase" talijanske proizvodnje, dok je u ostajim prostorijama u stanovima klasični hrastov parket d=2,1cm brušen i lakiran lakom na bazi vode.

Zidovi u kupatilima su rađeni od keramičkih pločica do plafona.
Ulazna vrata su protiv provalna, od čeličnog lima u boji tamnog oraha. Unutrašnja sobna vrata su od bukovog furnira, obostrano šperovana, tonirana sadolin mat lakom.
Grijanje stanova i sanitarne vode je ostvareno preko kotlovnice koja se nalazi u objektu B1. Svaki stan ima svoj kalolimetar i vodomjer za obračunavanje potrošnje.

Sva oprema kupatila , vodokotlići, WC školjke,armaturne česme , tuš kabine, kade naručeni su od renomiranih proizvođača kao što su:"Viega", "Hans Grohe", ...
Instalacije jake i slabe struje se rade prema važećim propisima za ovu oblast a prema uputstvima i projektu elektro instalacija. Svi stanovi su opremljeni telefonskim, tv(kablovskim), interfonskim instalacijama.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Svi tekstovi ovoj webstranici se temelje na informacijama dobijenih od strane investitora za koje vjerujemo da su pouzdane. Uprkos svakom naporu koji je napravljen kako bi se osigurala tačnost, ne možemo ponuditi bilo kakvu garanciju da oglasi ne sadržavaju činjenične greške. Ukoliko utvrdite takve greške molimo Vas da nam javite kako bi ih mogli ispraviti.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Haris Dervišbegović
Haris Dervišbegović
Poslovnica Novi Grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 002n2015 NG_B

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Novogradnja

Cijena: 81.915 - 122.100KM

Cijena EUR: ~41.882 - 62.429EUR

Lokacija

Adresa: Želimira Vidovića Kelija

Grad: Sarajevo, Dobrinja

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 53 - 74m2

Broj soba: 2 - 3

Broj spavaćih soba: 1 - 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2015

Godina zadnje adaptacije: 2015

Sprat: Su - 3/3

Sadržaji nekretnine
Lift
Garaža
Voda
Električna energija
Kanalizacija
Klima
Grijanje
Centralno Toplane
Haris Dervišbegović
Haris Dervišbegović
Poslovnica Novi Grad
Želim prodati nekretninu
Koliko vrijedi moja nekretnina?