Stup, 14. maja 92

Novogradnja, Stan, Ilidža, Stup

NOVOGRADNJA RIVERSIDE, STUP! Stanovi vrhunske kvalitete površine od 46 do 109 m2 u novom stambeno-poslovnom kompleksu u izgradnji u blizini Binga, Stup! Popusti u pretprodaji do 5%!

1 1-2 46-109m2
141.916 - 392.040 KM ~72.561 - 200.447 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Predstavljamo Vam novi stambeno-poslovni kompleks „RIVERSIDE“ u blizini Binga u sarajevskom naselju Stup. Ovo mini naselje je smješteno u mirnom okruženju u ulici 14 Maja 92, neposredno pored rijeke Dobrinje a ipak u blizini ulice Kurta Schorka, kojom je ostvarena direktna veza sa Aerodromom Sarajevo, autoputem A-1 i centrom grada.

Stambeno-poslovni kompleks je u cjelini projektovan prema najmodernijim standardima gradnje a savremeni dizajn, kvalitetna termo fasada, vanjska PVC stolarija, podne obloge u klasi „Tarkett“ i toplotne pumpe  samo neke od prednosti ovog objekta, koje budućim stanarima garantuju energetski efikasnu, jednostavnu i dugotrajnu upotrebu stambenih jedinica.

Stanovi u različitim kvadraturama od 45 do 109 m2 će biti dostupni u dva bloka od etaže prizemlja, pa sve do četvrtog sprata. Uz izrazito funkcionalan raspored prostorija svi tipovi stambenih jedinica će raspolagati sa dnevnim boravkom i kuhinjom u „open space“ izvedbi, spavaćim sobama, kupatilima i lođama/terasama sa pogledom na okolno zelenilo i rijeku Dobrinju.

Između Bloka A i Bloka B projektovan je bezbjedan prostor za igru djece sa zelenom površinom, dječijim mobilijarom, klupama za odmor i relaksaciju na korištenje za sve buduće stanare naselja.

Investitor je već obezbjedio pravosnažnu građevinsku dozvolu, početak gradnje objekta je bio u mjesecu junu 2023, dok se završetak radova očekuje početkom 2025. godine.

Trenutno je u prodaji objekat „A“ sa dostupnim sljedećim tipovima stanova, čija cijena zavisi od spratnosti, te orijentacije i pogleda:

Dvosobni stanovi površine cca 46 m2 – cca 62 m2 po cijeni već od 3.050,00 KM s PDV-om!

Trosobni stanovi površine cca 60 m2 – cca 76 m2 po cijeni već od 3.300,00 KM s PDV-om!

Četverosobni stanovi površine cca 107 m2 - cca 109 m2 po cijeni već od 3.600,00 KM s PDV-om!

Također, kupci u pretprodaji mogu iskoristiti i jedinstvenu priliku i ostvariti do 5% popusta na navedene cijene, koristeći ograničenu ponudu koja je u toku.

Svim budućim stanarima se nudi i mogućnost kupovine otvorenog parking mjesta po cijeni od 11.700,00 KM s PDV-om i/ili garažnog mjesta po cijeni od 20.000,00 KM s PDV-om.

Za rezervacije, kupovinu i sve dodatne informacije o ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta Mob/Viber/ Whatsapp: Ena Duka +387 62 111 511 ili pošaljite email na: ena@prostor.ba 

Na objektu će biti primjenjeni savremeni i prirodni ekološki materijali. Fasada objekta je planirana kao termička, sa stiroporom. Vanjska stolarija je planirana od PVC profila 3-slojnim staklom. Podovi u stambenim jedinicama su planirani u klasi Tarkett (hrast), keramike u hodnicima, te keramičkih pločica prve klase. Ulazna vrata u stanove će biti protuprovalna, zvučno izolovana i otporna na požar. Grijanje stambenih jedinica je riješeno putem toplotnih pumpi, te sa modularnim prekidačima i utičnicama u klasi „Hager“.

Kombinacija jedinstvene lokacije, vrhunskog kvaliteta gradnje, te funkcionalno projektovanog prostora, čini ovu ponudu jedinstvenom u okruženju.

Trenutno stanje gradilišta-Mart/2024. godine: 

LOKACIJA Ukoliko želite živjeti na mirnoj, tihoj  i sigurnoj lokaciji koja se istovremeno nalazi nedaleko od glavnih saobraćajnica onda je ovo izvrsna lokacija za Vas.

Na udaljenosti od 5-10 min hoda nalaze se:

Tržni centar Bingo sa svim osnovnim sadržajima potrebnim za svakodnevni život.

Brojni ugostiteljski objekti (restorani, moteli, hoteli)

Međunarodni aerodrom Sarajevo

Obzirom na blizinu Stupske petlje, pristup gradskim transverzalama i autoputu A1 je u mnogome olakšan te čime je nekretnina kvalitetno povezana sa svim dijelovima grada.

STANDARD Fasadni sistem sa stiroporom debljine 10cm i izvrsnim toplotno-izolacijskim svojstvima. Vanjska stolarija su PVC, porijeklom iz zemalja EU, ostakljeni trostrukim termopan staklom sa argonskom ispunom. Ulazna vrata su protuprovalna sa sigurnosnom bravom i odgovarajućim okovom. Podna obloga u stanovima, keramičke pločice i prvoklasni parket, zavisno od namjene prostorije. Podovi na terasama,u kuhinji i kupatilu rađeni su od keramičkih pločica I klase. Kupatila su opremljena kvalitetnim sanitarnim opremom i galanterijom. Grijanje i hlađenje objekta je riješeno putem sistema toplotnih pumpi. Naime, sistem grijanja i hlađenja funkcioniše putem integrisanog sistema toplotnih pumpi, pri čemu je projektovan odvojeni sistem za svaku stambenu jedinicu, što znači da svaka stambena jedinica ima zaseban sistem grijanja i hlađenja uz što ide i puna kontrola nad istim. Ovaj je sistem ekološki napredan i omogućava izuzetan komfor uz nezavisnu i ekonomičnu potrošnju. Lift. Video nadzor objekta i prilaznog puta.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije. 


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Ena Duka
Ena Duka
Br. certifikata: 01-01.1-24/23
Poslovnica Novi Grad
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: N/2023-R1

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Novogradnja

Cijena: 141.916 - 392.040KM

Cijena EUR: ~72.561 - 200.447EUR

Lokacija

Adresa: 14. maja 92

Grad: Ilidža, Stup

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 46 - 109m2

Broj soba: 2 - 3

Broj spavaćih soba: 1 - 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2025

Godina zadnje adaptacije: 2025

Sprat: Pr/4

Sadržaji nekretnine
Balkon
Garaža
Lođa
Ostava
Parking
Terasa
Blindo vrata
Klima
Lift
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Videofon
Voda
Video nadzor
Struja
Grijanje
Toplotna pumpa
Stolarija
PVC
Ena Duka
Ena Duka
Br. certifikata: 01-01.1-24/23
Poslovnica Novi Grad