Bjelašnica, Babin do

Prodaja, Apartman, trosoban, Bjelašnica

NOVOGRADNJA BJELAŠNICA! Fantastičan dvoetažni apartman (A16) trostrane orijentacije grejne površine cca. 74m2 s lođom i velikom krovnom terasom od ukupno skoro 30m2! Prvi red do skijališta! USELJIVO! ***Virtualna šetnja***

2 2 83m2

Opis nekretnine:

Prodaje se jedinstven dvoetažni trosoban apartman uknjižene površine cca. 83m2 trostrane orjentacije u manjoj apartmanskoj zgradi u neposrednoj blizini Hotela “Han”. Apartman posjeduje prostrani dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom  u “open space” izvedbi površine cca 29 m2 u kojem je moguće postavljanje kamina, dvije komforne spavaće sobe kao i 2 kupatila, te otvorene krovne terase ukupne površine od skoro 30m2 sa koje se pruža prelijep pogled prema stazama i samim vrhovima Bjelašnice.

U nastavku je prikaz virtuelne šetnje kroz apartman A16 (za potpuni ugođaj molimo Vas da okrenete Vaš mobilni uređaj horizontalno):

Obzirom na poziciju objekta koja je u neposrednoj blizini ski staza, kao i činjenicu da na relativno malu kvadraturu posjeduje 2 komforne spavaće sobe kao i veliki dnevni boravak, apartman je idealan za boravak višečlane porodice.

Trostrana orjentacija, dobar raspored, komforne spavaće sobe, vrhunski kvalitet gradnje, mogućnost ugradnje kamina kao i intimnost objekta samo su neke od prednosti ove nekretnine.

Apartman se trenutno nalazi u visokoj roh bau fazi (svi priključci u dovedeni u sam apartman) te je uz manja ulaganja moguće urediti apartman sa završnim materijalima po vlastitom ukusu. Apartman je moguće kupiti u trenutnom stanju uz fantastične popuste!

Ukoliko se kupci odluče za kupovinu apartmana po sistemu “ključ u ruke” mogu očekivati da će apartmanske jedinice biti opremljene sa; lamelnim višeslojnim parketom, kvalitetnom keramikom, električnim etažnim grijanjem – elektroblok, “Sirus” sistem daljinskog grijanja koje se pali preko Android ili IOS aplikacije iz bilo kojeg dijela svijeta uz odvojen bojler za zagrijavanje vode u kupatilu i kuhinji.

U nastavku je prikaz virtuelne šetnje kroz pokazni apartman sa ugrađenim pomenutim materijalima koji se koriste u izvedbi “ključ u ruke” (za potpuni ugođaj molimo Vas da okrenete Vaš mobilni uređaj horizontalno):

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Dervišbegović Haris Mob/Whatsapp/Viber: +387 61 319 893

Potencijalnim kupcima su također na raspolaganju i garažna mjesta po cijeni od 28.000 KM  sa uključenim PDV-om. Također je moguće kupiti i ostave koje se nalaze u produžetku garaža ili u suterenskom nivou i to po cijeni od 2.500,00 KM/m2 sa uključenim PDV-om!

Finasiranje kupovine apartmana je omogućeno preko Intesa San Paolo Bank d.d. Sarajevo.

Radovi na objektu su okončani te se predmetni apartman može preuzeti u trenutnom roh-bau stanju po umanjenoj cijeni ili u verziji “ključ u ruke” za šta bi investitoru bilo potrebno do cca 15 dana da isti u potpunosti završi.

Predmetni objekat se nalazi u prvom dijelu apartmanskih zgrada pored hotela “Han”, iznad apartmanskog kompleksa “Srebrena lisica”. Apartmani smješteni u ovom objektu dvostrano su orjentisani, tako da 5 apartmana ima pogled na cestu, a 11 apartmana ima prelijep pogled na ski stazu.

Objekat sadrži ukupno 6 etaža te 16 apartmana različitih površina od cca. 45 m2 pa do cca. 80 m2.

Po etaži je smješteno od 2 do maksimalno 4 apartmana. Otvoren pogled prema ski stazama, velika doza privatnosti te neposredna blizina ski staza u kombinaciji sa izuzetno kvalitetnom gradnjom samo su neke od prednosti ovog objekta.

Vrhunska kvaliteta gradnje se ogleda izmeü ostalog u fasadnom u sistemu FEAL 60K (kontinuirana fasada), debljina termoizlacionog sloja 10cm, fasadna bravarija u sistemu FEAL TERMO 85, troslojno staklo, itd.

Lokacija:

Apartmanski objekat se nalazi u prvom redu zgrada od staze, sa otvorenim pogledom. U neposrednoj blizini nalazi se Hotel “Han” kao i apartmanski kompleks “Srebrena lisica” U radijusu od ccja 150 m smještene su skijaške staze i šestosjed.      

Od centra Sarajeva i od međunarodnog aerodroma Bjelašnica je udaljena oko 30km. Područje Bjelašnice dobro je povezano saobraćajnicama, te se može pristupiti iz pravca naselja Hadžići i na drugu stranu iz naselja Lukavica. Linije javnog gradskog saobraćaja voze nekoliko puta svakog dana sa nekoliko polaznih tačaka u Sarajevu tokom cijele godine.

Bjelašnica kao jedna od nekoliko olimpijskih planina u okruženju Sarajeva pruža potpuni planinski ugođaj svim, rekreativcima, profesionalnim sportistima i zaljubljenicima u prirodu. Sezonalnost ne predstavlja problem na ovoj lokaciji iz razloga što se iz godine u godinu radi na proširenju sadržaja i u toku ljetnog perioda. Trenutno posjetioci tokom ljetnog perioda svoje slobodno vrijeme mogu provoditi na čistom planinskom zraku, na nadmorskoj visini preko 1300 metara uz mnogobrojne aktivnosti kao što su: biciklizam po uređenim biciklističkim stazama, brdski biciklizam po padinskim dijelovima i šumskim područjima, paraglajding, vožnje kvadovima, šetnje kroz prelijepe krajolike, planinarenje i dr. Pored ovih navedenih aktivnosti slobodno vrijeme na području Bjelašnice idealno je upotpuniti ručkom u nekom od poznatih ambijentalnih restorana koji nude bosansko-hercegovačke specjalitete domaće hrane.

Tokom zimske sezone Bjelašnica je jako posjećena zbog velikog broja skijaških staza, staza za snowbording, nordijsko skijanje i ekstremne zimske sportove. Skijaška sezona počinje sredinom mjeseca novembra i traje najmanje do kraja mjeseca februara. Tokom godine zimski pokrivač prelazi i 2 metra, što ljubiteljima pruža potpun ugođaj za bavljenje nekim od zimskih sportova. Pored toga, od strane Kantona Sarajevo i ZOI 84 kao jedna od glavnih aktivnosti pripreme prošle zimske sezone jeste postavljanje modernih sniježnih topova koji potencijalno služe i za produženje skijaške sezone. Ova dešavanja će značajno uticati na iskorištenost zimskog turizma na Bjelašnici što će sigurno imati veoma pozitivan uticaj na potražnju za apartmanima na Bjelašnici, te sada je pravi trenutak da sebi obezbijedite ekskluzivan apartman na Bjelašnici.

Standard:

Vanjska fasada u sistemu FEAL 60K (kontinuirana fasada) sa debljinom fasade 10cm. Fasadna bravarija u sistemu FEAL TERMO 85 (ostakljenje troslojno staklo). Ulazna vrata u apartmane su protuprovalna, vatrotporna. Dimnjaci za kamine u svakom apartmanu. Slivnici u otvorenim i poluotvorenim površinama su opremljeni sistemom elekto-grijača radi prevencije zamrzavanja i sprečavanja odvodnje. Lift.

Za sistem ključ u ruke: Podna i zidna obloga u kupatilima su prvoklasne keramičke pločice. Oprema u kupatilima je ugradbeni vodokotlić, konzolna wc školjka, tuš kabina sa kanalicom (osim u par apartmana u kojima će se ugrađivati tuš-kada). Podovi u prostorijama lamelni višeslojni parket.  Grijanje u apartmanima; termo-blok. Upravljanje grijanja je obavlja centralnim termostatom koji ima mogućnost daljinske kontrole (wi-fi). Priprema tople sanitarne vode se vrši putem akumulacionog bojlera smještenog u kupatilu. Interfon.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Dijelovi teksta su preuzeti iz Tehničkog opisa glavnog projekta. Projektant zadržava  pravo da uz dogovor sa investitorom vrši određene izmjene i dopune u projektnoj dokumentaciji kao i određene izmjene materijala i drugih projektantu i investitoru bitnih elemenata a da te promjene ne utiču na osnovnu namjenu i funkciju objekta i njegovih elemenata.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Haris Dervišbegović
Haris Dervišbegović
Poslovnica Novi Grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: N/2019-9706

Tip nekretnine: Apartman

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Babin do

Grad: Bjelašnica

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 83m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 2

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2020

Godina zadnje adaptacije: 2020

Sprat: 3 - 4/4

Sadržaji nekretnine
Lođa
Ostava
Terasa
Blindo vrata
Kamin
Lift
Telefon
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Grijanje
Termo blok
Stolarija
Aluminijska
Haris Dervišbegović
Haris Dervišbegović
Poslovnica Novi Grad