Bjelašnica, Babin do

Prodaja, Apartman, garsonjera, Bjelašnica

ODLIČNA PRILIKA! Garsonjera sa velikom terasom i otvorenim pogledom prema ski stazama u zgradi novije gradnje! Bjelašnica, Trnovo

1 0 27m2
96.400 KM ~49.289 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se odlična garsonjera južne orjentacije i otvorenog pogleda prema ski stazama u objektu novije gradnje u neposrednoj blizini picerije „Piccolo Mondo“ na Bjelašnici.

Garsonjera se nalazi na predzadnjem spratu, drugoj etaži objekta te se sastoji od prostrane prostorije sa kuhinjom, predsoblja, kupatila te velike terase sa koje se pruža potpuno otvoren pogled prema ski stazama i planinskim vrhovima Bjelašnice. U suterenu objekta se nalazi pripadajuća ostava koja je uključena u cijenu.

Ovaj tip nekretnine predstavlja rijetkost na tržištu obzirom na jako male režijske troškove tokom čitave godine, te je idealna nekretnina za boravak manje porodice ili kao investicija gdje bi se kroz kratkoročni najam osigurao jako dobar povrat.

U apartmanu nisu vršene adaptacije te se budućim vlasnicima ostavlja mogućnost da nekretninu eventualno adaptiraju i prilagode svojim potrebama i preferencijama.

Ispred zgrade se nalazi parking prostor koji koriste vlasnici apartmana, dok se na samo nekoliko koraka nalaze osnovni sadržaji karakteristični za planinska naselja kao što su: kafići, market, bankomat, hotel itd. Skijaške staze sa svim svojim sadržajima su udaljene cca 500 metara od zgrade.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Dervišbegović Haris  Mob/Viber/WhatsApp +387 61 319 893.

LOKACIJA

Apartmanski objekat se nalazi u drugom redu zgrada od ski staze, na predzadnjem spratu.

Sa nadmorskom visinom od 1300m lokacija pruža idealan planinski ugođaj svim zaljubljenicima u prirodu i rekreativcima, kako u zimskom tako i u ljetnom periodu. Bjelašnica je ljeti prekrivena bogatim zelenilom, a zimi do 2m visokim snježnim prekrivačem.

U blizini objekta su smješteni brojni sportsko rekreativni i hotelski kompleksi, koji uveliko doprinose potpunom ugođaju po kojem je između ostalog Bjelašnica i poznata. Od centra Sarajeva apartmani su udaljeni samo 30km, a obzirom da je Bjelašnica olimpijska planina, odlično je posjećena tokom cijele godine, kako od ljubitelja prirode, tako i od mnogobrojnih turista koji dolaze uživati u odmoru i rekreaciji koje pruža ova olimpijska ljpotica.

Bitno je naglasiti za ovu lokaciju da su od strane ZOI 84 i Kantona Sarajevo izgrađeni moderni ski liftovi na Bjelašnici, kao i novi snježni topovi koji su od ove zime u funkciji. Ova dešavanja će značajno uticati na iskorištenost zimskog turizma na Bjelašnici što će sigurno imati veoma pozitivan uticaj na potražnju za apartmanima na Bjelašnici, te sada je pravi trenutak da sebi obezbijedite apartman na Bjelašnici.

SADRŽAJ Ulaskom u apartman pristupa se predsoblju. Iz predsoblja pravo se nalazi soba sa kuhinjom a lijevo kupatilo. Izlaz na terasu je omogućen iz sobe.

STANDARD Grijanje je plinsko etažno. Vanjska drvena stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Bambus parket je postavljen u sobi. Keramičke pločice su postavljene u dijelu gdje se nalazi kuhinja, kupatilu, predsoblju i terasi. Blindo vrata. Skijašnica. Videofon. Zajednički parking ispred objekta.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!
Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije. Svi tekstovi ovoj webstranici se temelje na informacijama dobijenh od strane investitora za koje vjerujemo da su pouzdane. Uprkos svakom naporu koji je napravljen kako bi se osigurala tačnost, ne možemo ponuditi bilo kakvu garanciju da oglasi ne sadržavaju činjenične greške. Ukoliko utvrdite takve greške molimo Vas da nam javite kako bi ih mogli ispraviti.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Haris Dervišbegović
Haris Dervišbegović
Poslovnica Novi Grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 004p/2021 NG

Tip nekretnine: Apartman

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 96.400KM

Cijena EUR: ~49.289EUR

Lokacija

Adresa: Babin do

Grad: Bjelašnica

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 27m2

Broj soba: 1

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2006

Godina zadnje adaptacije: 2006

Sprat: 2/2

Sadržaji nekretnine
Ostava
Parking
Terasa
Blindo vrata
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Voda
Grijanje
Etažno plinsko
Haris Dervišbegović
Haris Dervišbegović
Poslovnica Novi Grad
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor