Bjelašnica, Babin Do

Prodaja, Apartman, dvosoban, Bjelašnica

Jedno(ipo)soban apartman ukupne uknjižene površine 26,24 m2 odlične spratnosti u tek završenom objektu kvalitetne gradnje, Bjelašnica, Trnovo

1 1 26m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se jedno(ipo)soban apartman ukupne površine 26,24 m2 u sklopu tek završenog apartmanskog objekta „Mountain Wings“ u neposrednoj blizini ski staza na Bjelašnici.

Apartman se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje, kupatila, predsoblja, degažmana te multifunkcialnog prostora koji može biti iskorišten kao spavaća soba čime bi se funkcionalnost i iskoristivost apartmana uveliko povećala.

Kao pozitivne karakteristike ove nekretnine možemo izdvojiti dobru spratnost, mali broj apartmana u dijelu objekta gdje se nalazi, jugoistočnu orjentaciju, te činjenicu da se nalazi u tek završenom objektu odlične kvalitete gradnje. (napomena: obzirom da se radi o novogradnji, postoje garancije na izvedene radove), te izuzetno niski režijski troškovi obzirom na ukupnu površinu apartmana.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Dervišbegović Haris  Mob/Viber/WhatsApp +387 61 319 893.

Apartman je uknjižen kao suteren -1 ali zbog nivelacije terena njegova stvarna spratnost je prvi sprat.

Predmetna nekrentina se nalazi u posebnom dijelu zgrade sa vlastitim ulazom i ukupno 5 apartmana u potpunosti odvojenih od ostalih lamela objekta.

Ovaj tip apartmana predstavlja odličnu priliku za sve potencijalne kupce koji nisu spremni da izdvoje velika novčana sredstva za kupovinu nekretnine na planini, ali i kao investicija gdje bi se kroz kratkoročni najam u toku zimske sezone ostvario jako dobar povrat investicije.

Kvalitet gradnje i ugrađenih materijala je izuzetno dobar a posebno možemo izdvojiti: termo fasada od ekspandiranog polisterina debljine od 15 do 20 cm sa finalnim slojem fasadnog maltera. Kvalitetna vanjska PVC stolarija izrađena od profila „Veka“ poznatog proizvođača „Saplast“, vanjske aluminijske roletne sa teromoizolacijskim ispunom na električno upravljanje itd.

Mikrolokacija na kojoj se apartman nalazi je udaljena cca 100 metara od skijaških staza a u radijusu od 500 metara nalaze se kafići, market, trafika itd. tako da možemo reći da je lokacija nekretnine izuzetno dobra.

LOKACIJA 

Apartman se nalazi na prvom spratu apartmanske zgrade sa liftom u ulici Babin Do, Bjelašnica.

Sa nadmorskom visinom od 1300m lokacija pruža idealan planinski ugođaj svim zaljubljenicima u prirodu i rekreativcima, kako u zimskom tako i u ljetnom periodu. Bjelašnica je ljeti prekrivena bogatim zelenilom, a zimi do 2m visokim snježnim prekrivačem.

U blizini objekta su smješteni brojni sportsko rekreativni i hotelski kompleksi, koji uveliko doprinose potpunom ugođaju po kojem je između ostalog Bjelašnica i poznata. Od centra Sarajeva apartmani su udaljeni samo 30km, a obzirom da je Bjelašnica olimpijska planina, odlično je posjećena tokom cijele godine, kako od ljubitelja prirode, tako i od mnogobrojnih turista koji dolaze uživati u odmoru i rekreaciji koje pruža ova olimpijska ljpotica.

Bitno je naglasiti za ovu lokaciju da su od strane ZOI 84 i Kantona Sarajevo izgrađeni moderni ski liftovi na Bjelašnici, kao i novi snježni topovi koji su od ove zime u funkciji. Ova dešavanja će značajno uticati na iskorištenost zimskog turizma na Bjelašnici što će sigurno imati veoma pozitivan uticaj na potražnju za apartmanima na Bjelašnici, te sada je pravi trenutak da sebi obezbijedite apartman na Bjelašnici.

SADRŽAJ Ulaskom u apartman pristupa se predsoblju. Iz predsoblja pravo se nalazi kupatilo a lijevo degažman. Iz degažmana desno se pristupa multifunkcionalnom prostoru, a pravo dnevnom boravku sa kuhinjom.

STANDARD Kompletan objekat je pokriven neprohodnim krovom sa hidroizolacijskim slojevima renomiranih njemackih brandova Schomburg i Bauder. Vanjska termo fasada je urađena od  ekspandiranog polistirena debljine 15 i 20 cm, sa finalnim slojem od plemenitog fasadnog maltera. Vanjska PVC stolarija izrađena od profila Veka poznatog proizvođača Saplast sa troslojnim staklima koji su ispunjeni argonom. Vanjske aluminijumske roletne sa termoizolacijskom ispunom na električno upravljanje. Grijanje je na električne konvektore. Protiv provalna blindo vrata sa metalnim ramom i oblogom od kompozitnog materijala. Keramičke pločice od retificirane keramike vrhunske kvalitete. U svim sobama je postavljen višeslojni lameni hrastov parket. Unutrašnja drvena stolarija furnirana vrata sa okvirom od punog drveta.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 022p/2021 NG

Tip nekretnine: Apartman

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Babin Do

Grad: Bjelašnica

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 26m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2021

Godina zadnje adaptacije: 0000

Sprat: 1/5

Sadržaji nekretnine
Lift
ADSL
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Javni Parking
Struja
Grijanje
Električna energija
Stolarija
PVC i drvo