Bjelašnica, Babin Do

Prodaja, Apartman, Bjelašnica

NOVOGRADNJA BJELAŠNICA! Komforan dvosoban apartman u manjem apartmanskom objektu vrhunske kvalitete gradnje, Babin do - Bjelašnica.

1 1-2 59m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo prodaju vrhunskih, komfornih dvosobnih apartmana projektovane površine od cca 59 m2, sa otvorenim pogledom prema ski stazama u objektu koji se nalazi u završnoj fazi gradnje na Bjelašnici.

Apartman se dispozicijski sastoji od dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom u „open space“ izvedbi sa staklenim portalima od poda do plafona, komforne spavaće sobe, kupatila i predsoblja, te velike lođe koja se prostire čitavom dužinom apartmana. Bitno je napomenuti da svaki apartman posjeduje dimnjak za kamin, tako da će budući kupci moći ugraditi kamine i time sebi upotpuniti jedinstven planinski ugođaj koji pruža ova nekretnina.

Otvoren pogled, funkcionalan raspored prostorija, vrhunski kvalitet gradnje svakako su faktori koji čine ovu ponudu jedinstvenom na tržištu!

Ovaj tip apartmana je trenutno slobodan na I etaži objekta.

Cijena ovog tipa apartmana, ukupne projektovane površine 59,46m2, iznosi 3.200 KM/m2 sa PDV-om!

U suterenu objekta nalaze se ostave površine od 2,10 m2 pa do 3,24 m2. Cijena ostave po m2 iznosi 1.904,76 KM sa PDV-om!

Kupcima je omogućena i kupovina komfornog garažnog mjesta po jedinstvenoj cijeni od 30.000 KM sa PDV-om za jedno garažno mjesto!

Finansiranje kupovine apartmana omogućeno je preko Procredit Bank d.d. BiH.

Za sve informacije o ovoj ponudi i njenim pogodnostima kontaktirajte Vašeg PROSTOR Agenta: Dervišbegović Haris, Mob/Viber/WhatsApp: +387 61 319 893 mail: haris@prostor.ba

Izgradnja objekta je trenutno u fazi finih unutrašnjih radova, te se završetak radova i useljenje očekuje uskoro!

Vrhunski kvalitet gradnje, od čega možemo izdvojiti velike staklene portale od poda do plafona (u dnevnim boravcima) sa vanjskim aluminijskim profilima tipa FEAL 85 sa troslojnim termoizolacijskim staklom (boja antracit), Tarkett hrast, vrhunska prvoklasna keramika, kvalitetna protuprovalna i protupožarna vrata, termičku izolaciju od 20 cm, kupatilska će biti opremljena sanitarijama vrhunskog proizvođača „Geberit“  itd. U objektu je predviđeno grijanje putem kvalitetnih električnih konvektora, dok svaki apartman posjeduje i vlastiti dimnjak za kamin kako bi se stvorio potpun planinski ugođaj. Ono što je bitno napomenuti da će svi kupci imati plaćenu elektroenergetsku saglanost za snabdjevanje sa 10kWh ili 12kWh električne energije. (trofazna struja).

Sa nadmorskom visinom od 1.300 m ova lokacija pruža idealan planinski ugođaj svim zaljubljenicima u prirodu i rekreativcima, kako u zimskom tako i u ljetnom periodu. Bjelašnica je ljeti prekrivena bogatim zelenilom, a zimi do 2m visokim sniježnim pokrivačem. U neposrednoj blizini objekta su smješteni brojni sportsko rekreativni sadržaji i hotelski kompleksi, koji uveliko doprinose potpunom ugođaju po kojem je Bjelašnica poznata

Predmetni objekat se nalazi u blizini glavne ski staze, i posebno je osunčan tokom poslijepodneva a iz većeg broja apartmana se pruža lijep pogled prema skijaškim stazama i vrhovima Bjelašnice.

LOKACIJA Apartmanski objekat se nalazi u prvom redu zgrada od staze, sa potpuno otvorenim pogledom za veci dio apartmana. U radijusu od nekoliko stotina metara nalazi se Hotel „Han“, skijaška staza, šestosjed.

Sa nadmorskom visinom od 1300m lokacija pruža idealan planinski ugođaj svim zaljubljenicima u prirodu i rekreativcima, kako u zimskom tako i u ljetnom periodu. Bjelašnica je ljeti prekrivena bogatim zelenilom, a zimi do 2m visokim sniježnim pokrivačem. U neposrednoj blizini objekta su smješteni brojni sportsko rekreativni sadržaji i hotelski kompleksi, koji uveliko doprinose potpunom ugođaju po kojem je Bjelašnica poznata. Od centra Sarajeva apartmani su udaljeni samo 30km, a obzirom da je Bjelašnica olimpijska planina, odlično je posjećena tokom cijele godine, kako od ljubitelja prirode tako i od mnogobrojnih turista, koji dolaze uživati u odmoru i rekreaciji koje pruža ova olimpijska ljepotica. Takođe je važno naglasiti za ovu lokaciju da su od strane ZOI 84 i Kantona Sarajevo izgrađeni moderni ski liftovi na Bjelašnici, kao i novi snježni topovi koji su od ove zime u funkciji. Ova dešavanja će značajno uticati na iskorištenost zimskog turizma na Bjelašnici što će sigurno imati veoma pozitivan uticaj na potražnju za apartmanima na Bjelašnici, te sada je pravi trenutak da sebi obezbijedite ekskluzivan apartman na Bjelašnici.

STANDARD U apartmanskim jedinicama će biti ugrađen parket tipa Tarkett hrast, kao i keramičke pločice prve klase (proizvođač Španija). Unutrašnja stolarija u bijeloj boji, vanjska stolarija je aluminijska FEAL 85 sa troslojnim termoizolacijskim staklom (boja antracit). Ulazna vrata u apartmanima su protuprovalna i protupožarna (boja antracit). Unutrašnje strane balkona će biti obložene materijalom Trespa. Hodnici i balkoni će biti obloženi prvolkasnim protukliznim pločicama proizvođača iz Španije, dok će stepeništa biti obložena granitom. Grijanje u apartmanima će biti putem električnih konvektora. Svaki apartman posjeduje dimnjak Schiedel za priključak kamina. Kupatilske sanitarije renomiranog proizvođača „Geberit“. Svaki apartman će imati obezbijeđen priključak električne energije sa trofaznim brojilom angažovane snage 10 ili 12 kWh u zavisnosti od veličine apartmana. Lift renomiranog proizvođača „Schindler“. Vanjska izolacija objekta sa termoizloacijskim stiroporom debljine 20 cm. Krov objekta je lim, boja antracit.

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Dijelovi teksta su preuzeti iz Tehničkog opisa glavnog projekta. Projektant zadržava  pravo da uz dogovor sa investitorom vrši određene izmjene i dopune u projektnoj dokumentaciji kao i određene izmjene materijala i drugih projektantu i investitoru bitnih elemenata a da te promjene ne utiču na osnovnu namjenu i funkciju objekta i njegovih elemenata.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: N/2021-1206

Tip nekretnine: Apartman

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Babin Do

Grad: Bjelašnica

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 59m2

Broj soba: 1 - 3

Broj spavaćih soba: 1 - 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2021

Godina zadnje adaptacije: 2021

Sprat: 1 - 3/5

Sadržaji nekretnine
Balkon
Garaža
Lođa
Ostava
Parking
Blindo vrata
Kamin
Lift
Telefon
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Struja
Grijanje
Električna energija
Stolarija
Alumijin i drvo