Bjelašnica, Babin do

Prodaja, Apartman, trosoban, Bjelašnica

IZUZETNA PRILIKA! Prostran apartman u kompleksu novije gradnje sa lođom i prelijepim pogledom na ski stazu. Garaža i ostava uključeni u cijenu!

1 2 91m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se apartman površine 91 m2 na trećem spratu zgrade apartmanskog tipa izgrađenoj 2011. godine u skijaškom centru Babin Do na olimpijskoj planini Bjelašnici. Apartman se sastoji od dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom, dvije spavaće sobe, kupatila, toaleta, predsoblja i lođe. U suterenskoj etaži nalazi se ostava površine 3,30m1 i parking mjesto površine 15m2, dok zgrada posjeduje lift.

Veoma je bitno napomenuti da je apartman kompletno namješten i da se kao takav prodaje, te da su garaža od 15,00 m2 i ostava uključeni u cijenu apartmana.

Nekretninu karakteriše prostranost prostorija, moderan dizajn i opremljenost interijera, te lođa sa otvorenim pogledom prema ski stazi, tako da boravak u apartmanu predstavlja pravi planinski ugođaj sa finom dozom luksuza i komfora. Bitno je napomenuti da je apartman kompletno opremljen sa namještajem. Dok je zagrijavanje prostorija omogućeno korištenjem vlastitog sistema grijanja, koji podrazumijeva plinsko etažno grijanje, termostat i regulator.

LOKACIJA Apartman se nalazi u nizu apartmanskog kompleksa, u blizini ski staze na sunčanoj strani Babinog Dola, Bjelašnica. Planinski ambijent, koji se nalazi samo 25 km od centra Sarajeva, karakterišu čist zrak, prelijepo prirodno okruženje, kao i brojni sportsko-rekreativni i hotelski kompleksi, koji pružaju potpuni ugođaj ove eminentne planine, a istovremeno priliku za rekreaciju i sportske aktivnosti, kako u zimskom tako i u ljetnom periodu.

SADRŽAJ Na lijevoj strani predsoblja nalazi se spavaća soba 1, dok je desno dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom. Ravno iz predsoblja pristupa se u kupatilo i toalet. Pristup spavaćoj sobi 2 i lođi je omogućen iz dnevnog boravka.

STANDARD Plinsko etažno grijanje. Vanjska stolarija aluminij. Unutrašnja stolarija drvo. Parket u dnevnom boravku, spavaćim sobama i trpezariji. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu, toaletu, predsoblju i lođi. Interfon. Lift. Ostava. Garaža. Internet.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 025p/2022 NG

Tip nekretnine: Apartman

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Babin do

Grad: Bjelašnica

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 91m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 2012

Godina zadnje adaptacije: 2012

Sprat: 3/3

Sadržaji nekretnine
Garaža
Ostava
Parking
Terasa
Blindo vrata
Lift
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Dimnjak
Struja
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
Aluminijska