Bjelašnica, Babin dol

Prodaja, Apartman, trosoban, Bjelašnica

NOVOGRADNJA BJELAŠNICA! Dvoetažni trosoban penthouse sa lođom i čarobnim pogledom na netaknutu planinsku idilu,smješten unutar SRC-a, u neposrednoj blizini Babinog dola. Kamin sa obradom od bračkog kamena GRATIS! USELJIVO!

2 2 82m2
304.547 KM ~155.712 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Predstavljamo Vam novi apartmanski objekat vrhunskog kvaliteta gradnje na lokaciji Babin do smješten u samom centru novog SRC-a sa lijepim pogledom kako na okolnu prašumu tako i prema terenima SRC-a.  Objekat se sastoji od 4 etaže na kojima su smješteni apartmani različite površine te od suterenske etaže na kojoj je smještena zajednička garaža.

U ponudi je fantastičan trosoban penthouse koji raspolaže sa veoma prostranim dnevnim boravkom,kuhinjom i trpezarijom u "open space" izvedbi ukupne površine cca 27m2, 2 spavaće sobe sa pogledom u netaknutu planinsku prirodu, 2 kupatila, ostavom i lođom. Budući vlasnici će kupovinom ove nekretnine ,te boravkom u novom,toplom domu stvoriti osjećaj potpune privatnosti i izolovanosti od svakodnevnih stresnih situacija, kao i gradske užurbanosti. Dašak ambijentalnog planinskog ugođaja svakako će upotpuniti i kamin koji dolazi uz ovaj tip apartmana. U srcu nove atraktivne lokacije na olimpijskoj ljepotici Bjelašnici, a opet ušuškani u svojoj intimi, miru i tišini, kupovinom predmetne nekretnine, postajete vlasnici vrhunske nekretnine koja će Vam zagarantovano pružiti i više od očekivanog.

Ovaj tip apartmana trenutno je dostupan na III etaži.

Svi radovi na objektu su završeni i apartmani su spremni za useljenje!

Cijena apartmana III-1 ukupne projektovane površine od 82,31 m2 iznosi 3.700,00 KM/m2 s uključenim PDV-om!

Uz kupovinu apartmana moguća je kupovina otvorenog parking mjesta po cijeni od 18.000,00 KM s PDV-om i ostava po jedinstvenoj cijeni od 2.000,00 KM/m2 s PDV-om!

Predmetni objekat nalazi se u samom centru SRC-a koji je smješten na površini od 11,21 hektara na nadmorskoj visini od skoro 1300 m, u neposrednoj blizini Babinog dola, centra sportsko-rekreativne zone Bjelašnica. Ovaj urbanistički projekat sadrži izgradnju višenamjenskih objekata sa infrastrukturnim sadržajima. nukleus poslovno-sportskog centra čini sportska dvorana, relaks centar i poslovni, odnosno administrativni centar. Sportska dvorana se nalazi u južnom dijelu, u kontaktnoj zoni s Babinim Dolom, uz poslovne objekte, namijenjena je za treninge i takmičenja u dvoranskim sportovima (fudbal, rukomet, košarka, odbojka i slično) kao i za razne druge priredbe, koncerte, kongrese i slično. Dvorana će imati 500 mjesta za gledaoce i prateće sadržaje, dok je u drugoj  fazi planirana i izgradnja hotela, koji će biti povezan sa sportskom dvoranom.

Za sve informacije o ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta Mob/Viber/ Whatsapp: Ena Duka +387 62 993 433 ili pošaljite email na: ena@prostor.ba

Objekat karakteriše odličan kvalitet gradnje od čega možemo izdvojiti termički sloj EPS fasadne table debljine d=15 cm kao fasadni omotač zgrade. Vrhunska vanjska stolarija renomiranog proizvođača sa šestokomornim profilima, trostrukim termpoman staklom sa argonskom ispunom. Ulazna vrata u stambene jedinice su protuprovalna dok su unutrašnja vrata sa štokovima od punog drveta a krila vrata duplošperovana ili od medijapana. Podne obloge su prvoklasni parket ili keramičke pločice I klase, zavisno od namjene prostorije. Grijanje objekta je plinsko etažno, dok svaki apartman posjeduje dimnjak za kamin.

LOKACIJA Objekat se nalazi u samom centru SRC-a koji je smješten na površini od 11,21 hektara na nadmorskoj visini od skoro 1300 m, u blizini Babinog gola, centra sportsko-rekreativne zone Bjelašnica. Ovaj urbanistički projekat sadrži izgradnju višenamjenskih objekata sa infrastrukturnim sadržajima. nukleus poslovno-sportskog centra čini sportska dvorana, relaks centar i poslovni, odnosno administrativni centar. Sportska dvorana se nalazi u južnom dijelu, u kontaktnoj zoni s Babinim Dolom, uz poslovne objekte, namijenjena je za treninge i takmičenja u dvoranskim sportovima (fudbal, rukomet, košarka, odbojka i slično) kao i za razne druge priredbe, koncerte, kongrese i slično. Dvorana će imati 500 mjesta za gledaoce i prateće sadržaje, dok je u drugoj  fazi planirana i izgradnja hotela, koji će biti povezan sa sportskom dvoranom.

U sklopu planiranog relaks centra biće izgrađena kuglana sa četiri staze i prostorom „grabe“ i njenim pratećim sadržajima, šank i prostor za publiku, garderobe za igrače sa tuševima, sanitarni čvorovi i ostava.

U prizemlju relaks centra je smješten bazen dimenzija 12,5 x 5,00 metara, dubine 1,5 metar, sa pratećim sadržajima garderobom, sanitarnim čvorovima, tuševima, kabinama za presvlačenje, kao i wellnes sadržaji dvije saune, parnim kupatilom i pratećim tuševima i generatorom pare. U prizemlju su smještene i garderobe i tuševi kao i sanitarni čvor za igrače koji koriste vanjske terene u blizini objekta.

Tu je i Poslovni centar, koji u funkcionalnom smislu predstavlja zaseban objekt, ali opet povezan sa ostatkom centra. Namjenjen je za smještaj administrativnih službi općine Trnovo. U podrumu objekta nalazi se garažni prostor, na prvom spratu planirana je kongresna sala kapaciteta 60 sjedećih mjesta, te kancelarije, sale za sastanke, šalter sala i prateće prostorije i prostori.

SADRŽAJ Ulaskom u apartman pristupa se holu. Iz hola pravo je omogućen prilaz dnevnom boravku sa kuhinjom i trpezarijom u "open space" izvedbi, iz kojeg se pravo pristupa lođi. Lijevo iz hola je ulaz u  kupatilo 1, dok se stepenicama na desno pristupa drugoj etaži. Iz hola na drugoj etaži, lijevo je pozicionirana ostava,dok je kupatilo smješteno pravo od stepeništa. Na desno iz hola su smještene spavaće sobe.

STANDARD Fasada objekta je termička urađena od EPS-a debilje 15 cm, što omogućava visoku energetsku efikasnost i uštedu toplotne energije sa završnom obradom od silikatne žbuke u boji. Krov objekta je urađen na sljedeći način; preko betonske krovne konstrukcije termoizolacija rađena kao kombinacija kaširane kamene vune sa paropropusnim vodonepropusnim slojevima ispod limene obloge zida i krova „PREFA“ limenim pločama romboidnog oblika koji se koristi na svim kosim djelovima fasade objekta iznad nivoa prizemlja. Vanjska stolarija su PVC šestokomorni profili, porijeklom iz zemalja EU, sa otklopno – zaokretnim otvaranjem, ostakljeni trostrukim termopan staklom sa argonskom ispunom. Ulazna vrata su protuprovalna sa sigurnosnom bravom i odgovarajućim okovom. Unutrašnja vrata su od štkova od punog drveta a krila vrata su duplošperovana ili od medijapana. Unutrašnji zidovi su obrađeni malterom, pregletovani i obojeni disperzivnom bijelom bojom u svim prostorijama, osim djelimično u kuhinji i kupatilu.U kuhinji je obojen dio zida gdje su predviđeni kuhinjski elementi a keramičke pločice I klase postavljene su do visine 1,5m. Podovi u sobama i dnevnom boravku su urađeni od prvoklasnog parketa. Pod u hodniku izrađen je od keramičkih pločica I klase. Podovi u kuhinji i kupatilu urađen je od keramičkih pločica I klase. Kupatila su opremljena kvalitetnim sanitarnim opremom i  galanterijom , a obrađena keramikom I klase. Etažno plinsko grijanje, dimnjak za kamin. Lift. Video nadzor objekta i prilaznog puta.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Ena Duka
Ena Duka
Br. certifikata: 01-01.1-24/23
Poslovnica Novi Grad
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: N/2022-3232

Tip nekretnine: Apartman

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 304.547KM

Cijena EUR: ~155.712EUR

Lokacija

Adresa: Babin dol

Grad: Bjelašnica

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 82m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 2

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2022

Godina zadnje adaptacije: 2022

Sprat: 3/4

Sadržaji nekretnine
Garaža
Lođa
Ostava
Parking
Blindo vrata
Kamin
Lift
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Videofon
Voda
Video nadzor
Javni Parking
Struja
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
PVC
Ena Duka
Ena Duka
Poslovnica Novi Grad