Bjelašnica, Babin dol

Prodaja, Apartman, dvosoban, Bjelašnica

Dvosoban apartman odličnog rasporeda i dvostrane orjentacije u objektu vrhunske kvalitete, Babin do, Bjelašnica. NAMJEŠTAJ GRATIS! ***Virtuelna šetnja 360°***

1 1 41m2 360° View

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Predstavljamo Vam fantastičan dvosoban dvostrano orjentisan apartman, uknjižene površine 41,27m2, na prvom spratu (uknjižena spratnost je prizemlje ali zbog nivelacije terena stvarna visina je prvi sprat) u objektu vrhunske kvalitete „Vukov Vis“ na Babinom Dolu.

Predmetni tip nekretnine karakteriše odličan raspored prostorija i maksimalna iskorištenost prostora,odlična mikrolokacija u naselju te vrhunski kvalitet gradnje objekta. Apartman se sastoji od komforne spavaće sobe, prostranog dnevnog boravka i kuhinje izgrađenih u savremenoj "open space" izvedbi, hodnika i kupatila.

Vrhunski kvalitet gradnje, od čega možemo izdvojiti  PVC vanjsku stolariju renomiranog proizvođača Schüco, Hager osigurači, prvoklasni višeslojni parket, unutrašnja visokokvalitetna stolarija s skrivenim baglamama, NOBO konvektori itd.

Apartman je kompletno namješten i kao takav se prodaje!

U nastavku je prikaz virtuelne šetnje 360° za apartman (za potpuni ugođaj molimo Vas da okrenete Vaš mobilni uređaj horizontalno ili da pogledate snimak na većem ekranu):

Za rezervacije, kupovinu i sve dodatne informacije o ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta Mob/Viber/ Whatsapp: Ena Duka +387 62 111 511 ili pošaljite email na: ena@prostor.ba 

LOKACIJA Apartman je smješten u nizu apartmanskog kompleksa, u neposrednoj blizini ski staze, kao i svih  atraktivnih  objekata poput kafića,hotela i prodavnica. Planinski ambijent se nalazi na samo 25 kilometara od glavnog grada,a akarakterišu ga čist planinski zrak, netaknuta priroda, šumski krajolik, kao i brojni sportsko-rekreativni i hotelski kompleksi. Izgradnja brojnih turističkih sadržaja na lokalitetu Babinog dola, upotpunit će Vaš ugođaj i boravak u budućem toplom domu!

SADRŽAJ Ulaskom u apartman pristupa se predsoblju i hodniku. Iz hodnika na lijevo je smješteno kupatilo i spavaća soba, dok se pravo iz hodnika nalazi dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom.

STANDARD Grijanje je obezbjeđeno putem el.energije, konkretno konvektori marke Nobo. Unutrašnja stolarija drvo. Vanjska stolarija PVC, marke Schuco. Ulazna vrata su protuprovalna sa sigurnosnom bravom. Podovi u sobama, hodniku i dnevnom boravku su urađeni od prvoklasnog parketa. Podovi u kuhinji i kupatilu urađeni od keramičkih pločica I klase. Kupatila su opremljena kvalitetnim sanitarnim opremom i  galanterijom , a obrađena keramikom I klase. Lift. Video nadzor objekta i prilaznog puta.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije. 


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 054p/2023 NG

Tip nekretnine: Apartman

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Babin dol

Grad: Bjelašnica

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 41m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2021

Godina zadnje adaptacije:

Sprat: Pr/3

Sadržaji nekretnine
Blindo vrata
Nova kuhinja
Namješteno
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Videofon
Voda
Video nadzor
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Električna energija
Stolarija
PVC