Bjelašnica, Babin do

Prodaja, Apartman, trosoban, Bjelašnica

NOVOGRADNJA BJELAŠNICA! Trosoban apartman (A1) s terasom odličnog rasporeda u manjem apartmanskom objektu. Prvi red do skijališta! USELJIVO ***Virtuelna šetnja***

1 2 59m2

Prodaje se komforan trosoban apartman A1 odličnog rasporeda sa velikom terasom i otvorenim pogledom na ski stazu, uknjižene površine od 59,74m2 smješten na -2 etaži (zbog konfiguracije terena stvarna spratnost je prvi sprat)  manjeg intimnog apartmanskog objekta u završnom stepenu izgradnje uz hotel “Han” na Bjelašnici.

U nastavku je prikaz virtuelne šetnje kroz apartman A1 (za potpuni ugođaj molimo Vas da okrenete Vaš mobilni uređaj horizontalno):

Ono što ovaj tip nekretnine izdvaja od ostalih na tržištu je funkcionalan raspored prostorija, odličan kvalitet gradnje, otvoren pogled prema i izvanredan pristup ski stazama, te povoljna orjentacija koja će omogućiti dovoljno prirodne svjetlosti, kao i intimnost samog objekta.

Apartman se trenutno nalazi u visokoj roh bau fazi (svi priključci su dovedeni u sam apartman) te je uz manja ulaganja moguće urediti apartman sa završnim materijalima po vlastitom ukusu.  Apartman je moguće kupiti u trenutnom stanju uz fantastične popuste!

Vrhunska kvaliteta gradnje se ogleda izmeđ ostalog u fasadnom u sistemu FEAL 60K (kontinuirana fasada), debljina termoizlacionog sloja 10cm, fasadna bravarija u sistemu FEAL TERMO 85, troslojno staklo..

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pogodnostima pozovite agenta projekta: Haris Dervišbegović, 061/319-893 Mob/Viber/Whatsapp 061/319-893

Ukoliko se kupci odluče za kupovinu apartmana po sistemu ključ u ruke  mogu očekivati da će apartmanske jedinice biti opremljene sa;lamelnim višeslojnim parketom, kvalitetna keramika u kupatilima i predsobljima, električno etažno grijanje - elektroblok, “Sirus” sistem daljinskog grijanja koje se pali preko Android ili IOS aplikacije iz bilo kojeg dijela svijeta, odvojeni bojler za zagrijavanje vode u kupatilu i kuhinji.

U nastavku je prikaz virtuelne šetnje kroz pokazni apartman sa ugrađenim pomenutim materijalima koji se koriste u izvedbi “ključ u ruke”, te bi se identični materijali koristili i za predmetni apartman A1 (za potpuni ugođaj molimo Vas da okrenete Vaš mobilni uređaj horizontalno):

Potencijalnim kupcima su također na raspolaganju i garažna mjesta po cijeni od 28.000 KM sa uključenim PDV-om. Također je moguće kupiti i ostave koje se nalaze u produžetku garaža ili u suterenskom nivou i to po cijeni od 2.500,00 KM/m2 sa uključenim PDV-om!

Finansiranje kupovine apartmana je omogućeno preko Intesa San Paolo Bank d.d. Sarajevo.

Predmetni objekat se nalazi u prvom dijelu apartmanskih zgrada pored hotela “Han”, iznad apartmanskog kompleksa “Srebrena lisica”. Apartmani smješteni u ovom objektu dvostrano su orjentisani, tako da 5 apartmana ima pogled na cestu, a 11 apartmana ima prelijep pogled na ski stazu.

Objekat će sadržati ukupno 6 etaža te 16 apartmana različitih površina od cca. 45 m2 pa do cca. 80 m2. Po etaži je smješteno od 2 do maksimalno 4 apartmana. Otvoren pogled prema ski stazama, velika doza privatnosti te neposredna blizina ski staza u kombinaciji sa izuzetno kvalitetnom gradnjom samo su neke od prednosti ovog objekta.

 

Lokacija:

Apartmanski objekat se nalazi u prvom redu zgrada od staze, sa otvorenim pogledom. U neposrednoj blizini nalazi se Hotel “Han” kao i apartmanski kompleks “Srebrena lisica” U radijusu od ccja 150 m smještene su skijaške staze i šestosjed.

Od centra Sarajeva i od međunarodnog aerodroma Bjelašnica je udaljena oko 30km. Područje Bjelašnice dobro je povezano saobraćajnicama, te se može pristupiti iz pravca naselja Hadžići i na drugu stranu iz naselja Lukavica. Linije javnog gradskog saobraćaja voze nekoliko puta svakog dana sa nekoliko polaznih tačaka u Sarajevu tokom cijele godine.

Bjelašnica kao jedna od nekoliko olimpijskih planina u okruženju Sarajeva pruža potpuni planinski ugođaj svim, rekreativcima, profesionalnim sportistima i zaljubljenicima u prirodu. Sezonalnost ne predstavlja problem na ovoj lokaciji iz razloga što se iz godine u godinu radi na proširenju sadržaja i u toku ljetnog perioda. Trenutno posjetioci tokom ljetnog perioda svoje slobodno vrijeme mogu provoditi na čistom planinskom zraku, na nadmorskoj visini preko 1300 metara uz mnogobrojne aktivnosti kao što su: biciklizam po uređenim biciklističkim stazama, brdski biciklizam po padinskim dijelovima i šumskim područjima, paraglajding, vožnje kvadovima, šetnje kroz prelijepe krajolike, planinarenje i dr. Pored ovih navedenih aktivnosti slobodno vrijeme na području Bjelašnice idealno je upotpuniti ručkom u nekom od poznatih ambijentalnih restorana koji nude bosansko-hercegovačke specjalitete domaće hrane.

Tokom zimske sezone Bjelašnica je jako posjećena zbog velikog broja skijaških staza, staza za snowbording, nordijsko skijanje i ekstremne zimske sportove. Skijaška sezona počinje sredinom mjeseca novembra i traje najmanje do kraja mjeseca februara. Tokom godine zimski pokrivač prelazi i 2 metra, što ljubiteljima pruža potpun ugođaj za bavljenje nekim od zimskih sportova. Pored toga, od strane Kantona Sarajevo i ZOI 84 kao jedna od glavnih aktivnosti pripreme prošle zimske sezone jeste postavljanje modernih sniježnih topova koji potencijalno služe i za produženje skijaške sezone. Ova dešavanja će značajno uticati na iskorištenost zimskog turizma na Bjelašnici što će sigurno imati veoma pozitivan uticaj na potražnju za apartmanima na Bjelašnici, te sada je pravi trenutak da sebi obezbijedite ekskluzivan apartman na Bjelašnici.

 

Sadržaj:

Nravno od ulaznih vrata je predsoblje iz kojeg se na lijevo pristupa kupatilu, na desno manjoj spavaćoj sobi, pravo dnevnom boravku u kombinaciji sa kuhinjom i trpezarijom i većoj spavaćoj sobi. Pristup na terasu je omogućen iz dnevnog boravka.

 

Standard:

Vanjska fasada u sistemu FEAL 60K (kontinuirana fasada) sa debljinom fasade 10cm. Fasadna bravarija u sistemu FEAL TERMO 85 (ostakljenje troslojno staklo). Ulazna vrata u apartmane su protuprovalna, vatrotporna. Dimnjaci za kamine u svakom apartmanu. Slivnici u otvorenim i poluotvorenim površinama su opremljeni sistemom elekto-grijača radi prevencije zamrzavanja i sprečavanja odvodnje. Lift.

Za sistem ključ u ruke: Podna i zidna obloga u kupatilima su prvoklasne keramičke pločice. Oprema u kupatilima je ugradbeni vodokotlić, konzolna wc školjka, tuš kabina sa kanalicom (osim u par apartmana u kojima će se ugrađivati tuš-kada). Podovi u prostorijama lamelni višeslojni parket.  Grijanje u apartmanima; termo-blok. Upravljanje grijanja je obavlja centralnim termostatom koji ima mogućnost daljinske kontrole (wi-fi). Priprema tople sanitarne vode se vrši putem akumulacionog bojlera smještenog u kupatilu. Interfon.

 

FINANSIRANJE

Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Haris Dervišbegović
Haris Dervišbegović
Poslovnica Novi Grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: N/2019-9701

Tip nekretnine: Apartman

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Babin do

Grad: Bjelašnica

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 59m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2020

Godina zadnje adaptacije: 2020

Sprat: -2/3

Sadržaji nekretnine
Terasa
Blindo vrata
Kamin
Lift
Električna energija
ADSL
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Haris Dervišbegović
Haris Dervišbegović
Poslovnica Novi Grad