Aerodromsko naselje, Akifa Šeremeta

Prodaja, Garaža, Sarajevo, Aerodromsko naselje

Uknjižena garaža površine 21m2 u stambenoj zgradi, Aerodromsko naselje - PRODANO!

0 0 21m2
PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se garaža uknjižene površine 21m2 u sklopu stambene zgrade u Aerodromskom naselju. širina ulaznih vrata od garaže je 340 cm, dužina unutar garaže iznosi 612 cm dok je visina 225 cm što je činjenica koja ovu garažu svrstava u kategoriju većih na području Aerodromskog naselja.

Vrlo je bitno napomenuti da je predmetna garaža uknjižena.

Nekretnina se nalazi u ulici Akifa šeremeta u centralnom dijelu Aerodromskog naselja, u čijoj se neposrednoj blizini nalaze ulice Braće Mulić, Andrije Andrejevića, šukrije Pandže, Rudolfa Rude Tomića i Rudija Čajevac.

Lokacija:
Garaža se nalazi u stambenoj zgradi u ulici Akifa šeremeta, Aerodromsko naselje. Lokacija je izuzetno mirna i u neposrednoj blizini raznim sadržajima poput trgovinskih i uslužnih objekata, osnovne škole, stanica javnog gradskog saobraćaja, banke, pošta, apoteke i dr.

Tržni centar Mercator i centralni dio naselja Dobrinja udaljeni su oko 500 m. Stanica trolejbuskog saobraćaja koji saobraća na relaciji Dobrinja-Trg Austrije je udaljena cca 300 metara od ulaza u zgradu.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 044p/2018 NGb

Tip nekretnine: Garaža

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Akifa Šeremeta

Grad: Sarajevo, Aerodromsko naselje

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 21m2

Broj soba: 0

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1984

Godina zadnje adaptacije: 1984

Sprat: Pr/0

Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor