Dobrinja, Trg ilidžanske brigade

Prodaja, Garaža, Sarajevo, Dobrinja

Garaža u sklopu zgrade novogradnje, Dobrinja 4, Istočno Sarajevo

0 0 15m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se uknjižena garaža površine 15,02 m2 locirana u ulici Trg ilidžanske brigade, u sklopu zgrade novogradnje u planski građenom naselju Dobrinje 4.

Garaža posjeduje automatska vrata i dimenzije je čine dovoljno pogodnom jedno veće vozilo.

Veoma je bitno napomenuti da zajednički prostor garaža ima video nadzor, te je osvjetljen, suh i da se zaključava također automatskim vratima na samom ulazu.

Obzirom na nedostatak adekvatnog parking prostora i sve veći broj automobila na našim cestama, posjedovanje garaže uveliko olakšava svakodnevno korištenje automobila.

LOKACIJA Garaža se nalazi u prizemlju stambene zgrade novogradnje u ulici Trg ilidžanske brigade, Dobrinja 4.         

SADRŽAJ Garažni prostor ukupne površine 15,02 m2

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 073p/2021 NG

Tip nekretnine: Garaža

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Trg ilidžanske brigade

Grad: Sarajevo, Dobrinja

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 15m2

Broj soba: 1

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2018

Godina zadnje adaptacije:

Sprat: Pr/1

Sadržaji nekretnine
Električna energija
Video nadzor