Grbavica, Hamdije Čemerlića

Prodaja, Garaža, Sarajevo, Grbavica

Garaža površine cca. 12.5m2 u blizini zgrade Britanske ambasade, naselje Grbavica

0 0 12m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se garaža površine cca. 12.5m2 u ulici Hamdije Ćemerlića, naselje Grbavica. Nalazi se u nizu od jedanaest garaža pozicioniranih u neposrednoj blizini zgrade Britanske ambasade.

Obzirom na nedostatak adekvatnog parking prostora i sve veći broj automobila na našim cestama, posjedovanje garaže uveliko olakšava svakodnevno korištenje automobila.

Dimenzije garaže su: 5,18m dužine i 2,43m širine što je čini dovoljno prostranom za automobile srednje veličine.

LOKACIJA Garaža je smještena u nizu od jedanaest garaža u neposrednoj blizini zgrade Britanske ambasade naselje Grbavica.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 005p/2021 G

Tip nekretnine: Garaža

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Hamdije Čemerlića

Grad: Sarajevo, Grbavica

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 12m2

Broj soba: 1

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1969

Godina zadnje adaptacije:

Sprat: Pr/0