Višnjik, Bolnička

Prodaja, Garaža, Sarajevo, Višnjik

Garaža površine 12,35m2 preko puta glavnog ulaza u Klinički centar Koševo, Višnjik - PRODANO!

0 0 12m2
PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se zidana garaža površine cca. 12,35m2 pozicionirana preko puta glavnog ulaza u Klinički centar Koševo. Predmetna nekretnina se nalazi u nizu od četiri zidane garaže. Zbog velikog broja stanovnika tog dijela naselja i velikog broja putničkih automobila koje nemaju vlastito parking mjesto, garaža je idealna za osobe koje ne žele da troše svoje vrijeme tražeći slobodno parking mjesto. Zahvaljujući svojim dimenzijama (246 x 500cm), dovoljno je prostrana za automobile srednje klase. Pristup nekretnini je omogućen asfaltnim putem.

Lokacija:
Garaža se nalazi u prizemlju i pozicionirana je u nizu od četiri zidane garaže, naselje Višnjik.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

100p/2018 C

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 100p/2018 C

Tip nekretnine: Garaža

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Bolnička

Grad: Sarajevo, Višnjik

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 12m2

Broj soba: 0

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 0

Godina zadnje adaptacije: 0

Sprat: Pr/0

Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor