Čengić Vila, Bihaćka

Prodaja, Kuća, Sarajevo, Čengić Vila

Jedinstvena prilika za investitore! Ruševna kuća na prostranoj parceli od 472m2 na izuzetnoj lokaciji, Čengić Vila - PRODANO!

0 0 472m2
PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se rušena kuća na prostranoj parceli površine 472m2 na izuzetno atraktivnoj lokaciji iza Doma zdravlja "Omer Maslić" i i manje od 100 metara od tramvajske stanice "Dolac Malta".

Kuća se nalazi u ruševnom stanju što budućim vlasnicima ostavlja mogućnost da na ovoj veoma atraktivnoj lokaciji izgrade veći objekat sa jednom ili više stambenih jedinica.
Predmetna nekretnina je pozicionirana u neposrednoj blizini svih sadržaja urbanog življenja, a blizina tramvajske stanice i glavne gradske saobraćajnice omogućavaju odličnu povezanost kako sa centrom tako i sa svim ostalim dijelovima grada. Bitno je napomenuti da je prema važećem regulacionom planu na ovoj lokaciji moguće izgraditi zamjenski objekat spratnosti P+2 (odlukom opštine o provođenju regulacionog plana "Centar Novo Sarajevo" moguće je izgraditi i etažu suterena), veće tlocrtne površine od sadašnjeg objekta. Zbog svojih karakteristika kao što su veoma atraktivna lokacija, odlična povezanost sa centrom grada, mogućnost gradnje većeg objekta, ova nekretnina zasigurno predstavlja dobru investiciju za ozbiljnog investitora.

Lokacija:
Predmetna nekretnina se nalazi iza TC Villa Park, ulica Bihaćka, naselje Čengić Vila. U radijusu od samo cca. 300 metara se nalaze dom zdravlja, pošta, banka, dva tržna centra, tramvajska stanica, osnovna škole, dječiji vrtić, mnoštvo restorana i trgovačkih objekata, kao i svi ostali sadržaji potrebni za udoban život.

Sadržaj:
Uknjižena kuća tlocrtne kvadrature 74m2, sagrađena na parceli površine 472m2.

Standard:
Predmetna nekretnina je u ruševnom stanju, moguće je izgraditi novi stambeni objekat većih gabarita.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Agencija PROSTOR d.o.o ne preuzima nikakvu odgovornost za moguća odstupanja od zemljišnoknjižnih podataka i katastarskih podataka sa stvarnom situacijom nekretnine na terenu. Kupac se upućuje da izvrši detaljnu provjeru svih zemljišnoknjižnih podataka, katastarskih podataka i stvarne situacije nekretnine te da se posavjetuje sa notarom, kojeg odabere za zaključenje kupoprodajnog ugovora.
Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 060p/2018 K

Tip nekretnine: Kuća

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Bihaćka

Grad: Sarajevo, Čengić Vila

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 472m2

Broj soba: 0

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 0

Godina zadnje adaptacije: 0

Sprat: Pr/0

Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor