Neum, Mimoza

Prodaja, Kuća, četverosobna, Neum

Jedinstvena prilika! Vikend kuća sa dvije terase i pomoćni objekat na prostrnaoj parceli. Prva linija do mora! Neum, BiH - PRODANO!

3 2 140m2
PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se dio kuće u dupleksu uknjižene površine u osnovi 87 m2, sa uknjiženim pomoćnim objektom od 37 m2 na vlastitoj parceli ukupne površine 638 m2 (prema katastarskim podacima) u ulici Mimoza, Neum, Bosna i Hercegovina. Neum, jedini grad u Bosni i Hercegovini sa izlazom na more je poznat kao mjesto dobre zabave i provoda te izuzetno popularno u ljetnim mjesecima.
Predmetna nekretnina se nalazi u prvoj liniji do mora te ima direktan izlazak na šetalište uz more.

Prelijep otvoreni pogled sa terasa, blizina mora, te velika doza privatnosti najveće su prednosti ove nekretnine. Uz nekretninu se nalazi i manji pomoćni objekat uknjižene površine 37 m2, koji je trenutno organizovan kao manji stan, koji budućim vlasnicima može poslužiti i kao dodatni izvor prihoda od kratkoročnog iznajmljivanja. Dvorište objekta je lijepo uređeno te pruža veliku dozu privatnosti obzirom da je donja granica parcele ograđena i visokom živom ogradom, dok je ostatak dvorišta lijepo uređen kamenim pločama, tako da je nekretnina idealna i za kupce koji žele potpuni odmor i relaksaciju.

Ono što je bitno naglasiti da je dvorište objekta u potpunosti odvojeno od drugog dijela dupleks kuće te da je pripadajuća parcela u isključivom vlasništvu svakodobnog vlasnika nekretnine. Kuća je napravljena u drugoj polovini šezdesetih godina, karakteriše je dobar kvalitet gradnje te se nalazi u dobrom očuvanom stanju. Jedine veće adaptacije koje je vlasnik radio su bile adaptacije kupatila koje su urađene prije par godina.

Nekretnina je izuzetno atraktivna posebno uzevši u obzir činjenicu da se nalazi u prvoj liniji do mora te kao ista može poslužiti kao odlična investicija budućim kupcima da istu koriste za kratkoročno iznajmljivanje i/ili kao objekat koji će koristiti za vlastite potrebe odmora u ljetnim mjesecima.
Veličina parcele kao i njena pozicija su također interesantni i investitorima za izgradnju objekta većih gabarita.

Lokacija:
Nekretnina se nalazi u ulici Mimoza, Općina Neum, Bosna i Hercegovina. U blizini objekta nalazi se veliki broj objekata uslužnog i prodajnog karaktera, šetalište uz more, te većina velikih neumskih hotela (Hotel Grad, Hotel Sunce).
Glavni grad Bosne i Hercegovine se nalazi cca 200 km udaljenosti od Neuma, Mostar je cca 65 km udaljenosti, dok je turistički atraktivni Dubrovnik na cca 80 km udaljenosti.

Sadržaj:
Glavni objekat:
Prizemlje: Ulaskom u kuću pristupa se kuhinji. Iz kuhinje pravo se nalazi trpezarija, dok je desno dnevni boravak, a lijevo stepenice za pristup drugoj etaži. Na drugoj etaži lijevo se pristupa kupatilu i spavaćoj sobi 1 a desno se nalazi spavaća soba 2. Pored ulaza u objekat je smješteno manje kupatilo. Izlazak na terase je omogućen iz dnevnog boravka i spavaće sobe 1.

Pomoćni objekat:
Ulaskom u objekat pristupa se sobi, dok se desno nalaze kupatilo i kuhinja.

Standard:
Vanjska i unutrašnja drvena stolarija. Podovi u prostorijama parket i keramičke pločice, zavisno od namjene prostorije. Električno grijanje. Drvene untrašnje stepenice. Kamenom popločane vanjske stepenice i vanjsko dvorište.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 069p/2018 NG

Tip nekretnine: Kuća

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Mimoza

Grad: Neum

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 140m2

Broj soba: 4

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 3

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1965

Godina zadnje adaptacije: 2015

Sprat: Pr - 1/1

Sadržaji nekretnine
Kablovska TV
Voda
Električna energija
Kanalizacija
Telefon
Klima
Terasa
Parking
Interfon
Internet
Dimnjak
Grijanje
Etažno električno
Želim prodati nekretninu
Koliko vrijedi moja nekretnina?