Baščaršija, Bazardžani

Prodaja, Poslovni prostor, 4 prostorije, Sarajevo, Baščaršija

Troetažni poslovni prostor stvarne površine cca. 95m2 u ul. Bazardžani, Baščaršija

0 0 41m2
799.000 KM ~408.522 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se poslovni prostor na tri etaže uknjižene površine 41m2 u ulici Bazardžani u samoj jezgri Baščaršije. Stvarna površina poslovnog prostora iznosi cca. 95m2 a sastoji se od suterena 31m2 (2 prostorije), prizemlja od cca. 41m2 ( jedna veća otvorena prostorija i toalet) i galerije od cca. 25m2.

Predmetna nekretnina je kompletno adaptirana 2021. godine pri čemu su vlasnici: zamjenili vanjske visoke ALU portale, postavili novu unutrašnju drvenu stolariju, kompletno adaptirali i izmjenili sastav sve tri etaže. U ovoj prilici izmjenjene su vodovodne i električne instalacije, kao i keramika u cijelom objektu.

Poslovni prostor je pozicioniran u jednoj od najprometnijih poslovno turističkih lokacija na Baščaršiji a činjenica da je okružen čevabdžinicama "Željo 1", "Željo 2", meksičkim restoranom "Hacienda"  i Hotelom "President", dovoljno govori o vrijednosti ove nekretnine.

LOKACIJA Poslovni prostor je pozicioniran u jednoj od najprometnijih poslovno turistickih lokacija na Baščaršiji u ulici Bazardžani. U neposrednoj blizini poslovnog prostora nalaze se svi objekti potrebni za lagodan život a u radiusu od cca. 300m nalaze se skoro sve kulturne i historijske građevine Starog Grada kao i mnoštvo hotela, prodavnica i restorana sa tradicionalnom bosanskom kuhinjom. Stanica javnog gradskog prevoza koja se nalazi u neposrednoj blizini poslovnog prostora, također vam omogućava brz i jednostavan pristup ostalim dijelovima grada.

SADRŽAJ Poslovni prostor je podijeljen na 3 etaže i sastoji se od: suterena (koji ima 2 prostorije), prizemlja (koji se sastoji od jedna prostorije i toaleta) i galerije.

STANDARD Električno grijanje. Vanjska alu stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Keramičke pločice u prostorijama. Keramičke pločice u toaletu. Kablovska TV. Internet. Klima. Alarmni sistem.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Kemal Šošić
Kemal Šošić
Br. certifikata: 01-01.1-192/22
Poslovnica Stari Grad
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 006p/2022 SG

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 799.000KM

Cijena EUR: ~408.522EUR

Lokacija

Adresa: Bazardžani

Grad: Sarajevo, Baščaršija

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 41m2

Broj soba: 4

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 2

Godina izgradnje: 1860

Godina zadnje adaptacije: 2021

Sprat: Pr/1

Sadržaji nekretnine
Ostava
Alarm
ADSL
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Voda
Struja
Grijanje
Električna energija
Stolarija
Alumijin i drvo
Kemal Šošić
Kemal Šošić
Br. certifikata: 01-01.1-192/22
Poslovnica Stari Grad