Baščaršija, Mula Mustafe Bašeskije

Prodaja, Poslovni prostor, 1 prostorija, Sarajevo, Baščaršija

Manji poslovni prostor smješten u poslovnom centru, ulica Mula Mustafe Bašeskije, Baščaršija

0 0 10m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se manji poslovni prostor uknjižene površine 10,15m2 smješten u prizemlju poslovnog centra u ulici Mula Mustafe Bašeskije, na Baščaršiji, u blizini Sebilja. Poslovni prostor se sastoji od jedne prostorije. Ima visoke portale i pogodan je za prodajne djelatnosti, uslužne djelatnosti, kancelariju i sl.

Zbog blizine svim bitnim sadržajima (javni prevoz, parking prostor, Baščaršija, Ferhadija i sl.) ovaj prostor je atraktivan za široki spektar djelatnosti. Također, ima niske režijske troškove.

LOKACIJA Nekretnina je smještena na odličnoj lokaciji u ulici Mula Mustafe Bašeskije u neposrednoj blizini glavne pješačke ulice Ferhadija i Baščaršije. U krugu od 500m smješteni su mnogobrojni hoteli, te obrazovne i kulturne institucije kao što su: hotel Evropa, Ekonomski i Pravni fakultet, Bosanski kulturni centar i Narodno pozorište. Istorijska jezgra grada Baščaršija sa svim svojim gastronomskim i turističkim sadržajima je na par minuta hoda.

SADRŽAJ Poslovni prostor se sastoji od jedne prostorije.

STANDARD Grijanje je na električne konvektore. Vanjska drvena stolarija. Keramičke pločice.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije. 


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Kemal Šošić
Kemal Šošić
Br. certifikata: 01-01.1-192/22
Poslovnica Stari Grad
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 020p/2023 SG

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Mula Mustafe Bašeskije

Grad: Sarajevo, Baščaršija

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 10m2

Broj soba: 1

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1990

Godina zadnje adaptacije:

Sprat: Pr/1

Sadržaji nekretnine
Električna energija
Internet
Telefon
Kablovska TV
Voda
Javni Parking
Struja
Grijanje
Konvektori
Stolarija
Drvena
Kemal Šošić
Kemal Šošić
Br. certifikata: 01-01.1-192/22
Poslovnica Stari Grad