Baščaršija, Bravadžiluk

Prodaja, Poslovni prostor, 2 prostorije, Baščaršija

Izvrsna investicija! Vlasništvo 1/1. Radnja stvarne površine 40m2 sa izlogom u najatraktivnijoj ulici na Baščaršiji

0 0 40m2
670.000 KM ~342.566 EUR

Pruža se generacijska prilika za kupovinu 1/1 uknjižene radnje u srcu Baščaršije. Radnja je dugoročno iznajmljena kvalitetnom zakupcu po cijeni od 3.500,00 KM + PDV.

Prodaje se dvoetažni poslovni prostor uknjižene površine 22m2 (ukupna površina iznosi cca 40m2 jer se po pravilu dućani na Baščaršiji knjiže samo sa površinom u prizemlju ) u samom srcu Baščaršije, u ulici Bravadžiluk, koju karakteriše izuzetno visoka frekvencija pješaka i koja je poznata kao stjecište domaćih i ino turista tokom cijele godine.

Prostor je orijentisan direktno na ulicu, ima veći izlog u prizemlju i pruža izvanredne uslove za sve vrste uslužnih i prodajnih djelatnosti. Ugostiteljski objekti koji su razvili svoje poslovanje u ovoj ulici su veoma uspješni i poznati širom BiH (čevabdžinice "Mrkva", "Hodžić" i "Ferhatović", buregdžinica "Bosna", restorani "Steak House" i "Staklo" itd).

Nekretnina je nedavno adaptirana. Tom prilikom su postavljene nove keramičke pločice, urađen je kompletan moleraj prostora te su postavljeni novi portali (koji se pružaju cijelom visinom prostora i koji se mogu kompletno otvoriti). Dodatno je na galeriji postavljen kvalitetan "VELUX" krovni prozor.

Lokacija:
Prostor se nalazi na na vrhunskoj i izuzetno prometnoj lokaciji, ulica Bravadžiluk, u samom srcu kulturno-historijskog centra Baščaršije.

Sadržaj:
Poslovni prostor sadrži jednu veću prostoriju i toalet u prizemlju, te galeriju.

Standard:
Grijanje na električnu energiju. Nov kvalitetan drveni portal - harmonika na potpuno otvaranje i "VELUX" krovni prozor na galeriji. Unutrašnja drvena stolarija. Nove kvalitetne keramičke pločice u prostorijama. Keramičke pločice u toaletu. Kablovska TV. Internet.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Kemal Avdić
Kemal Avdić
Poslovnica Stari grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: N/2019-6891

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 670.000KM

Cijena EUR: ~342.566EUR

Lokacija

Adresa: Bravadžiluk

Grad: Sarajevo, Baščaršija

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 40m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1964

Godina zadnje adaptacije: 2000

Sprat: Pr - 1/1

Sadržaji nekretnine
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Voda
Grijanje
Etažno električno
Kemal Avdić
Kemal Avdić
Poslovnica Stari grad