Bistrik, Hrvatin

Prodaja, Poslovni prostor, 1 prostorija, Sarajevo, Bistrik

Poslovni prostor u neposrednoj blizini početne stanice Trebevičke žičare

0 0 26m2
30.000 KM ~15.339 EUR

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se poslovni prostor površine 26m2, u ulici Hrvatin, naselje Bistrik, Opština Stari Grad. Poslovni prostor je sagrađen 1996. godine.

Nekretnina je adaptirana 2000. godine, a nakon toga je redovno održavana.

Poslovni prostor je vrlo atraktivan za korištenje u svrhe samostalne trgovačke radnje poput marketa ili neke druge vrste djelatnosti ili u pretvaranje u luksuznu garažu.

Lokacija:
Poslovni prostor se nalazi u ulici Hrvatin, naselje Bistrik, Opština Stari Grad. U neposrednoj blizini je početna stanica Trebevičke žičare, osnovna škola, Austrijski trg, Japanska ambasada i restoran "Pivnica".

Sadržaj:
Prostorija 1 i toalet.

Standard:
Grijanje na električnu energiju. Vanjska i unutrašnja drvena stolarija. Keramičke pločice u prostoriji. Keramičke pločice u toaletu. Internet. Kablovska TV. Telefon.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Kemal Avdić
Kemal Avdić
Poslovnica Stari grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 005p/2020 SG

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 30.000KM

Cijena EUR: ~15.339EUR

Lokacija

Adresa: Hrvatin

Grad: Sarajevo, Bistrik

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 26m2

Broj soba: 1

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1996

Godina zadnje adaptacije: 2000

Sprat: Pr/0

Sadržaji nekretnine
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Voda
Grijanje
Etažno električno
Kemal Avdić
Kemal Avdić
Poslovnica Stari grad
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor