Bjelašnica, Babin do

Prodaja, Poslovni prostor, Bjelašnica

NOVOGRADNJA BJELAŠNICA! ODLIČNA PRILIKA! Multifunkcionalan poslovni prostor u roh bau fazi sa velikom terasom, u zgradi odličnog kvaliteta gradnje! Cijena 1590KM po m2 sa PDV!

0 0 398m2
636.832 KM ~325.607 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se višenamjenski poslovni prostor u roh bau fazi, površine 398.02m2, na prvom spratu objekta odličnog kvaliteta gradnje. Poslovni prostor se sastoji od tri veće prostorije, toaleta i velike otvorene terase. S obzirom da je poslovni prostor u Roh Bau fazi to potencijalnim kupcima ostavlja mogućnost da ga urede prema vlastitim željama i preferencijama.

Uz prostranu površinu i izrazito multifunkcionalan karakter predmetne nekretnine, sa pristupom velikoj otvorenoj terasi, ovaj poslovni prostor je moguće prilagoditi različitoj namjeni poput pretvaranja nekretnine u hostelski smještaj sa kratkoročnim iznajmljivanjem manjih soba tokom cijele godine čime bi se ostvario odličan povrat investicije.

Kombinacija atraktivne lokacije, visokog kvaliteta gradnje objekta i maksimalno funkcionalno projektovanog prostora uz izuzetno prihvatljivu cijenu, čini ovu ponudu jedinstvenom u okruženju.

Za zakazivanje razgledanja ove nekretnine kao i za sve dodatne informacije pozovite Vašeg agenta: Dervišbegović Haris Mob/Viber/WhatsApp +387 61 319 893.

LOKACIJA Sa nadmorskom visinom od 1300m lokacija pruža idealan planinski ugođaj svim zaljubljenicima u prirodu i rekreativcima, kako u zimskom tako i u ljetnom periodu. Bjelašnica je ljeti prekrivena bogatim zelenilom, a zimi do 2m visokim sniježnim pokrivačem. U neposrednoj blizini objekta su smješteni brojni sportsko rekreativni sadržaji i hotelski kompleksi, koji uveliko doprinose potpunom ugođaju po kojem je Bjelašnica poznata. Od centra Sarajeva apartmani su udaljeni samo 30km, a obzirom da je Bjelašnica olimpijska planina, odlično je posjećena tokom cijele godine, kako od ljubitelja prirode tako i od mnogobrojnih turista, koji dolaze uživati u odmoru i rekreaciji koje pruža ova olimpijska ljepotica. Takođe je važno naglasiti za ovu lokaciju da su od strane ZOI 84 i Kantona Sarajevo izgrađeni moderni ski liftovi na Bjelašnici, kao i novi snježni topovi. Ova dešavanja su značajno uticala na iskorištenost zimskog turizma na Bjelašnici.

SADRŽAJ Poslovni prostor čini stubište, velika prostorija sa izlazom na prostranu terasu, i dva toaleta (muški i ženski).

STANDARD Termoizolaciona fasada. Aluminijska vanjska stolarija marke "Feal" sa termoizolacionim staklima i mermernim klupicama.  Instalacije jake i slabe struje se rade prema važećim propisima za ovu oblast a prema uputstvima i projektu elektro instalacija. Poslovni prostor je opremljen priključima za struju, vodu, kao i plin.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Haris Dervišbegović
Haris Dervišbegović
Br. certifikata: 01-01.1-181/22
Poslovnica Centar - Centrala
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: N/2020-9428

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 636.832KM

Cijena EUR: ~325.607EUR

Lokacija

Adresa: Babin do

Grad: Bjelašnica

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 398m2

Broj soba: 0

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 2

Godina izgradnje: 0000

Godina zadnje adaptacije: 0000

Sprat: 1/1

Sadržaji nekretnine
Terasa
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Voda
Struja
Stolarija
Aluminijska
Haris Dervišbegović
Haris Dervišbegović
Br. certifikata: 01-01.1-181/22
Poslovnica Centar - Centrala