Bjelašnica, Babin Do

Prodaja, Poslovni prostor, 1 prostorija, Bjelašnica

NOVOGRADNJA BJELAŠNICA! Višenamjenski manji poslovni prostor,djelomično završen, u zgradi odličnog kvaliteta gradnje! ODLIČNA PONUDA!

0 0 53m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se manji poslovni prostor uknjižene površine 53.37m2, u prizemlju objekta na olimpijskoj planini Bjelašnici. Poslovni prostor se sastoji od prizemlja, manje galerije i toaleta. Prva etaža objekta smještena  je na prizemlju i završena je, dok je galerija na prvom spratu u roh bau fazi što potencijalnim kupcima ostavlja mogućnost da taj dio objekta urede prema vlastitim željama i preferencijama. S obzirom na visoku frekvenciju posjetitelja kako tokom zimske sezone tako i tokom cijele godine, te uzimajući u obzir i činjenicu da na Bjelašnici ne postoji velik broj poslovnih prostora, predmetna nekretnina je idealna za uslužne djelatnosti (kafič, market) kao i za kancelarijsko poslovanje.

Kombinacija atraktivne lokacije, visokog kvaliteta gradnje i maksimalno funkcionalno projektovanog prostora uz veoma prihvatljive cijene, čini ovu ponudu jedinstvenom u okruženju.

Poslovni prostor je uknjižene površine 53.37 m2 na prizemlju, sa ukupnom cijenom od 85,392.00 KM sa PDV-om.

Za zakazivanje razgledanja ove nekretnine kao i za sve dodatne informacije pozovite Vašeg agenta: Dervišbegović Haris Mob/Viber/WhatsApp +387 61 319 893.

LOKACIJA Sa nadmorskom visinom od 1300m lokacija pruža idealan planinski ugođaj svim zaljubljenicima u prirodu i rekreativcima, kako u zimskom tako i u ljetnom periodu. Bjelašnica je ljeti prekrivena bogatim zelenilom, a zimi do 2m visokim sniježnim pokrivačem. U neposrednoj blizini objekta su smješteni brojni sportsko rekreativni sadržaji i hotelski kompleksi, koji uveliko doprinose potpunom ugođaju po kojem je Bjelašnica poznata. Od centra Sarajeva apartmani su udaljeni samo 30km, a obzirom da je Bjelašnica olimpijska planina, odlično je posjećena tokom cijele godine, kako od ljubitelja prirode tako i od mnogobrojnih turista, koji dolaze uživati u odmoru i rekreaciji koje pruža ova olimpijska ljepotica. Takođe je važno naglasiti za ovu lokaciju da su od strane ZOI 84 i Kantona Sarajevo izgrađeni moderni ski liftovi na Bjelašnici, kao i novi snježni topovi. Ova dešavanja su značajno uticala na iskorištenost zimskog turizma na Bjelašnici.

SADRŽAJ Poslovni prostor se sastoji iz manje prostorije sa toaletom na prizemlju i galerijom u roh bau fazi.

STANDARD Termoizolaciona fasada. Grijanje plinsko etažno, "Vaillant". Aluminijska vanjska stolarija marke "Feal" sa termoizolacionim staklima i mermernim klupicama.  Podovi u poslovnom prostoru su kvalitetne keramičke pločice i beton, ratificirane različitih dimenzija “I klase” talijanske i španske proizvodnje. Zidovi u kupatilima su rađeni od keramičkih pločica do plafona. Ulazna aluminisjka. Unutrašnja sobna vrata su od bukovog furnira, obostrano šperovana, tonirana sadolin mat lakom. Grijanje stanova i sanitarne vode je ostvareno preko plinskog protočnog bojlera marke "Vaillant". Poslovni prostor ima svoj vodomjer za obračunavanje potrošnje. Oprema kupatila: umivaonik Vitra, "Hans Grohe" česme. Instalacije jake i slabe struje se rade prema važećim propisima za ovu oblast a prema uputstvima i projektu elektro instalacija. Poslovni prostor je opremljen telefonskim, tv(kablovskim), interfonskim instalacijama.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: N/2020-9429

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Babin Do

Grad: Bjelašnica

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 53m2

Broj soba: 1

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 0000

Godina zadnje adaptacije: 0000

Sprat: Pr/1

Sadržaji nekretnine
Parking
Električna energija
Voda
Javni Parking
Struja
Stolarija
PVC