Čengić Vila, Nedima Filipovića

Prodaja, Poslovni prostor, 1 prostorija, Sarajevo, Čengić Vila

Poslovni prostor sa visokim portalima, Nedima Filipovića, Čengić Vila

1 0 25m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se poslovni prostor uknjižene površine 24,95m2 u prizemlju zgrade novije gradnje, u ulici Nedima Filipovića, naselje Čengić Vila, opština Novo Sarajevo. Lokaciju karakteriše visoka frekvencija pješačkog i automobilskog saobraćaja, što doprinosi njenom poslovnom potencijalu. Zgrada u kojoj se nalazi predmetna nekretnina izgrađena je cca. 2008. godine.

Poslovni prostor je adaptiran 2020. godine i nakon toga je redovno održavan. Pogodan je kako za uslužne i prodajne djelatnosti, tako i za kancelarijsku namjenu. Ima širok i visok izlog a sastoji se od jedne prostorije i toaleta.

LOKACIJA Poslovni prostor se nalazi u prizemlju zgrade, u ulici Nedima Filipovića, naselje Čengić Vila. Nekretnina je okružena raznim ugostiteljskim objektima i trgovinama, te je odlično povezana saobraćajem sa ostalim dijelovima grada. U neposrednoj blizni se također nalazi i Međunarodna Francuska škola, KJKP Toplane i KJKP Rad.

SADRŽAJ Sastoji se od jedne prostorije i toaleta.

STANDARD Električno grijanje. Vanjska stolarija aluminijska. Unutrašnja stolarija drvena. Keramičke pločice u glavnoj prostoriji i u toaletu. Internet.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 056p/2022 SG

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Nedima Filipovića

Grad: Sarajevo, Čengić Vila

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 25m2

Broj soba: 1

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2008

Godina zadnje adaptacije: 2021

Sprat: Pr/7

Sadržaji nekretnine
Klima
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Voda
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Električna energija
Stolarija
Alumijin i drvo