Centar, Danijela Ozme

Prodaja, Poslovni prostor, 2 prostorije, Sarajevo, Centar

Jedinstvena prilika! Adaptiran poslovni kancelarijski / prodajni prostor / samostalan objekat u samom centru grada na izuzetno prometnoj lokaciji, 300m od BBI centra i Predsjedništva BiH, Sarajevo Mogućnost zamjene! ***Virtuelna šetnja 360°***

0 0 22m2 360° View

OPIS NEKRETININE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se poslovni prostor uknjižene površine 22m2 smješten u samostalnom objektu na dvije etaže (Prizemlje +  galerija) uz raskrsnicu ulica Danijela Ozme i ulice Koševo (bivša Kralja Tomislava), pored SBER banke i preko puta NLB banke. U neposrednoj blizini su i taksi štand, DM market, dvije autobuske stanice, Raiffeisen banka, mnoštvo firmi, državnih institucije i ustanova, BBI Centar i zgrada Predsjedništva.

Vlasnik nekretnine nudi mogućnost zamjene za stan uz vašu ili njegovu doplatu u zavisnosti od realne vrijednosti stana.

U nastavku je prikaz virtuelne šetnje kroz nekretninu (za potpuni ugođaj molimo Vas da okrenete Vaš mobilni uređaj horizontalno ili da pogledate snimak na većem ekranu):

Predmetna nekretnina predstavlja pravu rijetkost na tržištu i nudi jedinstvenu priliku za kupovinu unikatnog poslovnog prostora za vlastitu upotrebu ili izvanrednu investiciju uz kvalitetan povrat uloženih sredstava kroz dugoročno iznajmljivanje.

Lokaciju karakteriše izuzetno visoka frekvencija pješačkog i automobilskog saobraćaja, te je pogodna za uspješno poslovanje i razvoj gotovo svih djelatnosti, a što su već prepoznale mnoge kompanije koje su se tu pozicionirale. Vanjski prostor preko puta nekretnine se uređuje, što će mikro-lokaciju učiniti još vidljivijom, otvorenijom i ljepšom, uz uvećanje njenog poslovnog potencijala.

Poslovni prostor sadrži jednu prostoriju u prizemlju i jednu prostoriju i toalet na galeriji. Adaptiran je 2021. godine uz korištenje kvalitetnih materijala. Tom prilikom je ugrađeno novo stepenište za pristup galeriji izrađeno od kvalitetnog laserski rezanog metalnog lima debljine 10mm s rukohvatom i ukrasnom zastitnom ogradom u crnoj boji, postavljeni laminatni pod Waltham od bijelog hrasta, TEM Modis C prekidaci i uticnice u crnoj boji, te keramičke pločice i vrata u toaletu. Osim toga poslovni prostor krase i veliki stakleni portali od poda do plafona na obje etaže čineći ga izuzetno svijetlim i prozračnim.

Nekretnina je pogodna za kancelarijsku namjenu (advokatski ured, predstavništvo firme, računovodstvena agencija, arhitektonski biro) ali i za razne prodajne i uslužne djelatnosti. Režijski troškovi su niski a lokacija omogućava lak i brz pristup svim bitnim gradskim sadržajima bez korištenja automobila ili javnog prevoza. Zbog navedenih karakteristika, ponuđeni poslovni prostor ima veliki potencijal za iznajmljivanje i predstavlja atraktivnu priliku za investiciju.

Parkiranje je omogućeno na javnim parking prostorima lociranim u neposrednoj okolini nekretnine.  

LOKACIJA Poslovni prostor je smješten na dvije etaže (prizemlje+galerija) samostalnog objekta u ulici Danijela Ozme koja spaja dvije veoma važne gradske soobraćajnice, ulicu Koševo i Alipašinu ulicu. U neposrednoj blizini su BBI centar i Predsjedništvo. Pozicija u najužoj gradskoj jezgri čini lako dostupnim državne institucije, kulturne i obrazovne ustanove, banke, prodavnice i tržne centre. 

SADRŽAJ Poslovni prostor sadrži jednu prostoriju u prizemlju i jednu prostoriju i toalet na galeriji.

STANDARD Grijanje na električnu energiju. Vanjska PVC stolarija. Laminat na podovima. Keramičke pločice u toaletu. Automatski osigurači. Klima. Internet.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 014p/2021 SG

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Danijela Ozme

Grad: Sarajevo, Centar

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 22m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 0000

Godina zadnje adaptacije: 2021

Sprat: Pr/0

Sadržaji nekretnine
Klima
Električna energija
ADSL
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Voda
Javni Parking
Grijanje
Električna energija
Stolarija
PVC