Centar, Danijela Ozme 10A

Prodaja, Poslovni prostor, 2 prostorije, Sarajevo, Centar

Jedinstvena prilika! Adaptiran poslovni prostor / samostalan objekat u samom centru grada na izuzetno prometnoj lokaciji, 300m od BBI centra i Predsjedništva BiH, Sarajevo ***Virtuelna šetnja 360°***

0 0 22m2
149.900 KM ~76.643 EUR

OPIS NEKRETININE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se poslovni prostor uknjižene površine 22m2 smješten u samostalnom objektu na dvije etaže (Prizemlje +  galerija) u početnom dijelu ulice Danijela Ozme, pored SBER banke i preko puta NLB banke. U neposrednoj blizini su i taksi štand, DM market, dvije autobuske stanice, Raiffeisen banka, mnoštvo firmi, državnih institucije i ustanova, BBI Centar i zgrada Predsjedništva.

U nastavku je prikaz virtuelne šetnje kroz nekretninu (za potpuni ugođaj molimo Vas da okrenete Vaš mobilni uređaj horizontalno ili da pogledate snimak na većem ekranu):

Predmetna nekretnina predstavlja pravu rijetkost na tržištu i nudi jedinstvenu priliku za kupovinu unikatnog poslovnog prostora za vlastitu upotrebu ili izvanrednu investiciju uz kvalitetan povrat uloženih sredstava kroz dugoročno iznajmljivanje.

Lokaciju karakteriše izuzetno visoka frekvencija pješačkog i automobilskog saobraćaja, te je pogodna za uspješno poslovanje i razvoj gotovo svih djelatnosti, a što su već prepoznale mnoge kompanije koje su se tu pozicionirale. Vanjski prostor preko puta nekretnine se uređuje, što će mikro-lokaciju učiniti još vidljivijom, otvorenijom i ljepšom, uz uvećanje njenog poslovnog potencijala.

Poslovni prostor sadrži jednu prostoriju u prizemlju i jednu prostoriju i toalet na galeriji. Adaptiran je 2021. godine uz korištenje kvalitetnih materijala. Tom prilikom je ugrađeno novo stepenište za pristup galeriji izrađeno od kvalitetnog laserski rezanog metalnog lima debljine 10mm s rukohvatom i ukrasnom zastitnom ogradom u crnoj boji, postavljeni laminatni pod Waltham od bijelog hrasta, TEM Modis C prekidaci i uticnice u crnoj boji, te keramičke pločice i vrata u toaletu. Osim toga poslovni prostor krase i veliki stakleni portali od poda do plafona na obje etaže čineći ga izuzetno svijetlim i prozračnim.

Nekretnina je pogodna za kancelarijsku namjenu (advokatski ured, predstavništvo firme, računovodstvena agencija, arhitektonski biro) ali i za razne prodajne i uslužne djelatnosti. Režijski troškovi su niski a lokacija omogućava lak i brz pristup svim bitnim gradskim sadržajima bez korištenja automobila ili javnog prevoza. Zbog navedenih karakteristika, ponuđeni poslovni prostor ima veliki potencijal za iznajmljivanje i predstavlja atraktivnu priliku za investiciju.

Parkiranje je omogućeno na javnim parking prostorima lociranim u neposrednoj okolini nekretnine.  

LOKACIJA Poslovni prostor je smješten na dvije etaže (prizemlje+galerija) samostalnog objekta u ulici Danijela Ozme koja spaja dvije veoma važne gradske soobraćajnice, ulicu Koševo i Alipašinu ulicu. U neposrednoj blizini su BBI centar i Predsjedništvo. Pozicija u najužoj gradskoj jezgri čini lako dostupnim državne institucije, kulturne i obrazovne ustanove, banke, prodavnice i tržne centre. 

SADRŽAJ Poslovni prostor sadrži jednu prostoriju u prizemlju i jednu prostoriju i toalet na galeriji.

STANDARD Grijanje na električnu energiju. Vanjska PVC stolarija. Laminat na podovima. Keramičke pločice u toaletu. Automatski osigurači. Klima. Internet.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Kemal Šošić
Kemal Šošić
Poslovnica Stari Grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 014p/2021 SG

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 149.900KM

Cijena EUR: ~76.643EUR

Lokacija

Adresa: Danijela Ozme 10A

Grad: Sarajevo, Centar

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 22m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 0000

Godina zadnje adaptacije: 2021

Sprat: Pr/0

Sadržaji nekretnine
Klima
Električna energija
ADSL
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Voda
Javni Parking
Grijanje
Električna energija
Stolarija
PVC
Kemal Šošić
Kemal Šošić
Poslovnica Stari Grad
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor