Centar, Sedrenik

Prodaja, Poslovni prostor, Sarajevo, Centar

NOVOGRADNJA SUNNY SIDE! RIJETKO U PONUDI! Multifunkcionalan poslovni prostor sa velikim portalima u manjoj stambeno-poslovnoj zgradi, Sedrenik, Centar ***Virtuelna šetnja 360°***

0 0 274m2 360° View
1.152.732 KM ~589.383 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Predstavljamo Vam višenamjenski poslovni prostor sa visokim portalima i odličnom lokacijom na Sedreniku!

Predmetni poslovni prostor je u potpunosti završen sa vrlo kvalitetnom materijalizacijom i pogodan je za korištenje u različite namjene; sve od modernog supermarketa do izložbenog salona ili uredskog prostora.

U nastavku je prikaz virtuelne šetnje 360° kroz nekretninu (za potpuni ugođaj molimo Vas da okrenete Vaš mobilni uređaj horizontalno ili da pogledate snimak na većem ekranu):

Velika prednost ove nekretnine, pored dobrog pristupa, velikih staklenih portala od plafona do poda i izuzetno osunčane pozicije je i mogućnost kupovine svih 9 parking mjesta ispred,  kako bi se omogućio jednostavan pristup kupcima, uposlenicima i drugim korisnicima.

Važno je naglasiti da navedeni poslovni prostor karakterišu dva odvojena ulaza. Frontalni ulaz sa kliznim vratima predviđen je za potencijalne kupce/klijente s obzirom na to da je okrenut prema ulici i lako je uočljiv svim prolaznicima. Drugi ulaz predviđen je za pristup skladišnom dijelu prostora koji ovaj objekat posjeduje.

Obzirom na kvadraturu i činjenicu da na predmetnoj mikrolokaciji iako gusto naseljenoj ne postoji nijedan veći supermarket ili trgovina poslovni prostor je između ostalog idealan za trgovinu ili supermarket.

Cijena poslovnog prostora iznosi 3.589,74 KM + PDV (17%)! Ukupna površina poslovnog prostora iznosi 274,46 m2!

Svim budućim kupcima nudi se mogućnost kupovine otvorenog parking mjesta i to po jedinstvenoj cijeni od 11.700 KM s PDV-om za jedno parking mjesto!

Za sve informacije o ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta Mob/Viber/ Whatsapp: Ena Duka +387 62 993 433 ili pošaljite email na: ena@prostor.ba

Stambeno-poslovni objekat Sunny Side lociran je na Sedreniku, općina Centar, Sarajevo. Objekat je pozicioniran direktno uz glavnu ulicu i nalazi se na cca 10 minuta vožnje od BBI centra i samog centra Sarajeva a pored izvrsne južne orjentacije koja garantuje obilje svjetlosti, karakteriše ga i fantastičan otvoren pogled prema gradu iz većine stambenih jedinica.

Objekat karakteriše odličan kvalitet gradnje od čega možemo izdvojiti termički sloj EPS fasadne table debljine d=10 cm kao fasadni omotač zgrade. Vrhunska vanjska stolarija renomiranog proizvođača "TROCAL", kvalitetna unutrašnja stolarija domaćeg proizvođača ANS Drive sa skrivenim baglamama. Lođe objekata su ostakljene kako bi pružile dodatno osvjetljenje unutar stanova.

Kupatila su opremljena sa "Grohe" ugrađenim mješačima, slavinama i podžbuknim tuševima, konzolnim wc školjkama sa sporo-spuštajučim poklopcima.

Grijanje u stanovima je plinsko-etažno a svaka soba u stanovima posjeduje zasebnu AC jedinicu.

LOKACIJA

Ukoliko želite živjeti na mirnoj i sigurnoj lokaciji koja se istovremeno nalazi u samom centru grada, nedaleko od glavnih gradskih saobraćajnica onda je ovo izvrsna lokacija za Vas.

U blizini nekretnine nalaze se sljedeći sadržaji;

  • BBI Centar (cca 8 minuta vožnje)
  • SCC (cca 10 minuta vožnje)
  • Baščaršija (cca 5 minuta vožnje)
  • Stadion „Asim Ferhatović – Hase“ (cca 7 minuta vožnje)

Dok se u radijusu od cca 5 minuta hoda nalaze sljedeći sadržaji; Eksluzivni restoran Kibe Mahala, dječije igralište, prodavnice, apoteke, kafići, stanica javnog gradskog prevoza itd.

STANDARD Fasadni omotač objekta predstavlja savremenu kombinaciju više stilova i materijalizacije.Osnovni termički sloj čine EPS fasadne table debljine d=10 cm lijepljene univerzalnim fasadnim ljepilom. Završnu fasadnu oblogu čini silikatno-silikonska žbuka, dok je na etaži dijela suterena lijepljena  obloga imitacije kamena debljine d=15 mm. Terase objekta su ostakljene, kako bi pružile dodatno osvjetljenje unutar stanova.. Zidovi između stanova i zajedničkih hodnika su obloženi EPS-om debljine 5cm. Fasadna stolarija na objektu je PVC stolarija „TROCAL“ sa ostakljenjem od troslojnog stakla. Ulazna vrata u stanove su protuprovalna i protivpožarna, dok je unutrašnja stolarija ANS – DRIVE Classic TIP C. Podna obloga u stanovima je hrastov, višeslojni parket s prirodnom teksturom kompanije „Tarkett“ sa završnom lajsnom u bijeloj boji. Prilikom odabira sanitarija vodilo se računa kako o estetskim tako i o funkcionalnim karakteristikama. Stanovi su opremljeni sa “Grohe” ugrađenim mješačima, slavinama i  podžbuknim tuševima, linijskim slivnicima u tuš kabinama, konzolnim  wc šoljama sa sporo-spuštajućim poklopcima, “Vaillant” plinskim bojlerima i kupatilskim namještajem visokog sjaja. Grijanje objekta je plinsko etažno, dok svaki stan raspolaže sa klima uređajem.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Ena Duka
Ena Duka
Poslovnica Novi Grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: N/2022-3213

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 1.152.732KM

Cijena EUR: ~589.383EUR

Lokacija

Adresa: Sedrenik

Grad: Sarajevo, Centar

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 274m2

Broj soba: 0

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 2022

Godina zadnje adaptacije: 2022

Sprat: Pr/2

Sadržaji nekretnine
Ostava
Parking
Klima
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Videofon
Voda
Video nadzor
Dimnjak
Struja
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
PVC
Ena Duka
Ena Duka
Poslovnica Novi Grad