Centar, Radićeva

Prodaja, Poslovni prostor, 2 prostorije, Sarajevo, Centar

Kompaktan i adaptiran kancelarijski prostor pogodan za advokatske kancelarije u neposrednoj blizini Općinskog Suda Sarajevo i „ARIA“ tržnog centra, ulica Radićeva, Centar ***Virtuelna šetnja 360°***

0 0 21m2 360° View

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se izuzetno praktičan, adaptiran kancelarijski prostor (uknjižen kao stan) uknjižene površine 21m2, smješten u prizemlju stambene zgrade u ulici Radićeva pored knjižare „Buybook“, općina Centar. Zgrada u kojoj je smještena predmetna nekretnina izgrađena je cca 1960-tih godina i do danas je uredno i redovno održavana.Predmetna nekretnina je kompletno i jako kvalitetno adaptirana 2015. godine kada je preuređena u namjenu advokatske kancelarije, koju čine prijemni dio, toalet i glavna prostorija. Pri adaptaciji vlasnik je zamjenio kompletne vodovodne i električne instalacije, postavio vrhunsku vanjsku PVC stolariju, ugradio kvalitetna vanjska ulazna vrata i unutrašnju drvenu stolariju (puno drvo). U cijelom prostoru je postavljen kvalitetan hrastov parket a u kupatilu keramičke pločice. U istom intervalu vlasnik je ugradio zaseban ventilacioni sistem i dva klima inverter uređaja koji griju i hlade prostor. Nadprosječna svijetla visina prostora zajedno sa elegantno izvedenim spuštenim stropom sa integrisanom rasvjetom daju nekretnini poseban štih, a predulaz obložen kamenom upotpunjuju sliku da se radi o izuzetno rijetkoj i reprezentativnoj nekretnini.

Bitno je napomenuti da vlasnik na poklon budućem kupcu ostavlja kvalitetan namještaj koji je izrađen po mjeri.

U nastavku je prikaz virtuelne šetnje 360° kroz nekretninu (za potpuni ugođaj molimo Vas da okrenete Vaš mobilni uređaj horizontalno ili da pogledate snimak na većem ekranu):

Nekretnina se sastoji od: prijemnog dijela, glavne kancelarijske prostorije i toaleta. Iz predulaza u nekretninu je obezbjeđen pristup u lijepo zajedničko dvorište.

Predmetna nekretnina je smještena u ulici Radićeva, u strogom centru grada, u neposrednoj blizini Općinskog Suda Sarajevo i „Aria“ tržnog centra. Radi svoje specifične lokacije i samog stila adaptacije ova nekretnina je najpogodnija za otvaranje advokatske kancelarije.

LOKACIJA Nekretnina se nalazi na prizemlju zgrade u ulici Radićeva, Opština Centar. U neposrednoj blizini nekretnine nalazi se veliki broj poslovno-prodajnih objekata, Sud, tržni centar ARIA, supermarketi, benzinska pumpa, veliki broj restorana, uslužnih objekata, te državnih i obrazovnih institucija. Za potrebe rekreacije ili lagane opuštajuće šetnje, preko puta zgrade, nalazi se veliki park. Lokacija je odlično povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada. U krugu od 300 m nalazi se veliki broj zajedničkih parking prostora.

SADRŽAJ Prijemni dio/recepcija, kancelarijske prostorije, toalet. Iz predulaza u nekretninu se pristupa lijepo uređenom zajedničkom dvorištu i podrumskim prostorijama. Svijetleći pano/reklama postavljen na predulazu pripada predmetnoj nekretnini.

STANDARD Grijanje putem klima invertera. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Hrastov parket i keramičke pločice. Ventilacioni sistem. Kvalitetan namještaj izrađen po mjeri. Pripadajuća podrumska prostorija (u neizrađenom stanju). Zajedničko dvorište.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije. 


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 013p/2024 ST

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Radićeva

Grad: Sarajevo, Centar

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 21m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1960

Godina zadnje adaptacije: 2015

Sprat: Pr/5

Sadržaji nekretnine
Podrum
Blindo vrata
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Stolarija
PVC i drvo