Ciglane, Merhemića trg

Prodaja, Poslovni prostor, 3 prostorije, Sarajevo, Ciglane

Poslovni prostor sa visokim portalima na veoma frekventnoj lokaciji, Merhemića trg, Ciglane

0 0 66-104m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se poslovni prostor uknjižene kvadrature 65,91m2 (prema navodima vlasnika stvarna kvadratura je veća za neuknjiženu galeriju i iznosi 104m2 plus podrumski prostor). Poslovni prostor je smješten u prizemlju stambeno-poslovnog objekta na prometnoj lokaciji Merhemića trg, u donjem dijelu naselja Ciglane.

Predmetna nekretnina posjeduje visoke portale i pogodna je za širok spektar prodajniih i uslužnih djelatnosti, ali i za kancelarijsku namjenu.

Poslovni prostor je kompletno adaptiran 2010. godine, a u zadnjem periodu je kroz nekoliko faza naknadno adaptiran, te redovno i uredno održavan.

U okolini nekretnine se nalaze mnoge državne institucije, visokoškolske ustanove, Stadion Koševo, Olimpijska dvorana Zetra, Pijaca Ciglane, kao i veoma prometna glavna saobraćajnica koja povezuje centralni dio Sarajeva i Vogošću, što uvećava njegov poslovni potencijal.  

LOKACIJA Poslovni prostor se nalazi na prizemlju stambeno-poslovne zgrade u ulici Merhemića trg, naselje Ciglane. Položaj zgrade odnosno jednostavna pristupačnost najvažnijih gradskih sadržaja obrazovnih, poslovnih, zdravstvenih, rekreativnih i drugih namjena, posebno doprinosi kvalitetu života.

U neposrednoj blizini nalazi se sportski centar Zetra, Pijaca Ciglane, a centar grada je na 3 minuta vožnje automobilom. U blizini zgrade su i stajališta javnog prevoza kao i mnoštvo zajedničkog parking prostora.

SADRŽAJ 

  • Prizemlje: jedna velika prostorija, čajna kuhinja sa ostavom, veća ostava i dva toaleta.
  • Galerija: tri prostorije

STANDARD Centalno grijanje Toplane. Visoki aluminijski portali. Unutrašnja drvena stolarija. Keramičke pločice u prizemlju i etisoni na galeriji. Ostava. Podrum.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 034p/2021 SG

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Merhemića trg

Grad: Sarajevo, Ciglane

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 66 - 104m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 2

Godina izgradnje: 1980

Godina zadnje adaptacije: 2013

Sprat: Pr/6

Sadržaji nekretnine
Ostava
Podrum
ADSL
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Voda
Javni Parking
Struja
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
Alumijin i drvo