Ciglane, Avde Hume

Prodaja, Poslovni prostor, 1 prostorija, Ciglane

Poslovni prostor sa galerijom realne površine cca. 39m2 pogodan za kancelariju, Ciglane

0 0 22m2
42.000 KM ~21.474 EUR

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se poslovni prostor uknjižene površine 22m2 u prizemlju stambene zgrade izgrađene 1986. godine a pozicionirane u ulici Avde Hume, naselje Ciglane. Nadogradnjom galerije proširena je stvarna površina na cca. 39m2.

Predmetna nekretnina se nalazi u izvornom stanju, te budući vlasnici istu mogu adaptirati i prilagoditi svojim željama i potrebama. Prostor karakteriše pristupačna lokacija na sredini ulice Avde Hume, a spratnost i pozicija nekretnine do ceste omogućavaju lagan pristup do iste.

Ravno od ulaznih vrata nalazi se poslovna prostorija i u nastavku mokri čvor. Iznad je nadograđena galerija.

Ispred poslovnog prostora i čitavom dužinom ulice postoji dosta parking mjesta za privatna vozila.

Lokacija:
Poslovni prostor se nalazi u prizemlju stambene zgrade u ulici Avde Hume, u naselju Ciglane. U blizini nekretnine nalaze se Robot Ciglane, pošta, apoteka, mjesna zajednica, dječije igralište, kafići, restorani kao i mnogi ugostiteljski objekti. Na nekoliko minuta hoda udaljeno je dječije obdanište i osnovna škola, a srednja škola i veliki broj visokoobrazovnih institucija nalaze se na udaljenosti od deset minuta. U blizini se također nalazi autobusko i taxi stajalište tako da nekretninu karakteriše odlična komunikacijska povezanost sa drugim dijelovima grada.

Sadržaj:
Etaža I: poslovna prostorija, mokri čvor.
Etaža II: galerija.

Standard:
Centralno grijanje iz Toplana. Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska željezna stolarija. Keramičke pločice u poslovnoj prostoriji. Vinas pločice u sanitarnom prostoru. Drvene grede na galeriji. Priključak za telefon, Internet.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Merim Hadžiefendić
Merim Hadžiefendić
Poslovnica Centar
Opšte informacije

Broj nekretnine: 037p/2019 C

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 42.000KM

Cijena EUR: ~21.474EUR

Lokacija

Adresa: Avde Hume

Grad: Sarajevo, Ciglane

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 22m2

Broj soba: 1

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1986

Godina zadnje adaptacije: 0

Sprat: Pr/3

Sadržaji nekretnine
Električna energija
Internet
Telefon
Kablovska TV
Voda
Grijanje
Centralno Toplane
Merim Hadžiefendić
Merim Hadžiefendić
Poslovnica Centar