Dobrinja, Želimira Vidovića - Kelija

Prodaja, Poslovni prostor, 1 prostorija, Sarajevo, Dobrinja

Multifunkcionalni poslovni prostor sa velikim portalima u roh bau fazi u naselju ˝Dobrinja Exclusive˝ ! OGRANIČENA AKCIJA! Cijena po m2 1650KM sa PDV!

0 0 153m2

OPIS NEKRETNINA

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se izrazito funkcionalan poslovni prostor površine 153,45 m2 u prizemlju objekta. Poslovni prostor se sastoji od prizemlja i galerije te je u "Open space" konceptu i u Roh Bau fazi, što potencijalnim kupcima ostavlja mogućnost da ga urede prema vlastitim željama i preferencijama. Veliki portali koji se prostiru čitavom dužinom poslovnog prostora omogućavaju mu dovoljno prirodne svjetlosti i odličnu vidljivost sa ulice.

"Open space" koncept, mogućnost prilagodbe, veliki portali i odlična vidljivost čine ovaj poslovni prostor jedinstvenim na tržištu i odličnim za širok spektar djelatnosti (ordinacije,kancelarije, trgovinska radnja i sl.).

Trenutno u ponudi imamo poslovni prostor u roh bau fazi i to:

  • PP-2  uknjižene površine 153,45 m2

Uz navedeni poslovni prostor može se kupiti parking mjesto/mjesta koja se nalaze u garaži kompleksa naselja OKI Dobrinja. Na raspolaganju imamo garažno mjesto veličine 13,77 m2 (cijena 23.000 KM sa PDV-om) i garažno mjesto veličine 19,44 m2 (cijena 30.000 KM sa PDV-om).

Cijena poslovnog prostora iznosi 1650 KM/m2 sa PDV!

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Dervišbegović Haris  Mob/Viber/Whatsapp +387 61 319 893, mail: haris@prostor.ba

Stambeni objekti naselja “Dobrinja Exclusive” su projektovani i građeni prema najmodernijim standardima gradnje, vrhunskog kvaliteta i izgrađeni su kao kompleks zatvorenog tipa. Od ostalih parcela je ograđen betonskim zidom visine h = 2,5m, a ulazi u kompleks su pod nadzorom i sa rampom na pristupnom putu sa mogućnošću ulaska samo za stanare.

U cilju da se potencijalnim kupcima olakša rješavanje stambenog pitanja, stanovi i poslovni prostori su projektovani da zadovolje potrebe modernog stila života te je posebna pažnja posvećena u nastojanju da stambeni prostor bude iskorišten na najbolji način, uz kombinaciju povoljne cijene.

Kombinacija atraktivne lokacije, visokog kvaliteta gradnje i maksimalno funkcionalno projektovanog prostora uz veoma prihvatljive cijene, čini ovu ponudu jedinstvenom u okruženju.

LOKACIJA Kako bi se odgovorilo na sve veću potražnju za kvalitetnim stanovima investitor je ograđivanjem kompletne parcele i kontrolisanjem pristupa objektu stvorio potpuno novo rezidencijalno naselje.

U radijusu od samo 300 metara se nalaze: Konzum, sportska dvorana Dobrinja, brojni ugostiteljski objekti, apoteka, ambulanta, banke kao i glavno dobrinjsko šetalište sa svojim pratećim sadržajima. Obdanište “Mala Šumica”, Osnovna Škola ”Skender Kulenović” i Dobrinjska Gimnazija se nalaze unutar na cca 10 minuta lagane šetnje.

Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliže stajalište udaljeno samo 150 metara od zgrade.

SADRŽAJ Open space prostorija.

STANDARD Termoizolaciona fasada stiroporom d= 10 cm. Fasadna bravarija je aluminijska bravarija po sistemu SCHUCO AKS NOVONIC 60 za prozore, ostakljena termopan staklom 4+16+4 mm low E za prozore i 6+12+lamistal 6mm low E za visoke pozicije. Opšavi krovnih greda i konzola, prozorskih konzola i klupica se izvode od pocinčanog plastificiranog čeličnog lima u tamnoj boji.

Hidroizolacija na krovu, lođama, kupatilima izvedena je bitumenskom ljepenkom u dva sloja sa prethodnim hladnim premazom bitulitom.

Poslovni prostor je u ROH-BAU fazi, tj. prostor je konstruktivno završen, urađena je kompletna  fasada i urađeni su izvodi za priključak poslovnog prostora na vodovod, kanalizaciju, struju i centralno grijanje.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije. Svi tekstovi ovoj webstranici se temelje na informacijama dobijenih od strane investitora za koje vjerujemo da su pouzdane. Uprkos svakom naporu koji je napravljen kako bi se osigurala tačnost, ne možemo ponuditi bilo kakvu garanciju da oglasi ne sadržavaju činjenične greške. Ukoliko utvrdite takve greške molimo Vas da nam javite kako bi ih mogli ispraviti. Fotografije u oglasu su sa već izgrađenih lamela i isključivo su informativnog karaktera.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 002n2021 NG_A

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Želimira Vidovića - Kelija

Grad: Sarajevo, Dobrinja

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 153m2

Broj soba: 1

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2015

Godina zadnje adaptacije: 0000

Sprat: Pr/1

Sadržaji nekretnine
Kanalizacija
Voda
Struja
Grijanje
Vlastita kotlovnica
Stolarija
PVC