Grbavica, Radnička

Prodaja, Poslovni prostor, 1 prostorija, Sarajevo, Grbavica

RIJETKO U PONUDI! Manji poslovni prostor u prizemlju zgrade od žute fasadne cigle, ulica Radnička, naselje Grbavica

1 0 24m2
69.000 KM ~35.279 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se manji poslovni prostor uknjižene površine 23.56 m2 u prizemlju zgrade od žute fasadne cigle u Radničkoj ulici, naselje Grbavica. Trenutna namjena poslovnog prostora je salon za ljepotu i uređivanje, s tim da prostor posjeduje sve neophodne priključke za internet, telefon, alarm i sl. a obzirom na lokaciju, pogodan je i za računovodstvenu agenciju, frizerski salon i mnoge druge različite namjene. Posjeduje klima uređaj, plinsko etažno grijanje, gitere na prozorima, kao i instalaciju alarmnog sistema.

Veoma je bitno naglasiti da poslovni prostor ima izlaz na glavnu cestu u naselju, tako da isti ima maksimalnu vidljivost. Zahvaljujući svojoj dvostranoj, jug – zapad, orijentaciji, prilično je sunčan i svijetao.

Zajednički parking prostor je smješten ispred poslovnog prostora i u neposrednoj blizini, tako da pronalazak parkinga neće predstavljati veći problem.

LOKACIJA Nekretnina se nalazi u prizemlju stambene zgrade u ulici Radnička, naselje Grbavica.
Naselje u kojem se nalazi zgrada je jedno od atraktivnijih rezidencijalnih naselja u gradu Sarajevu. U neposrednoj blizini se nalaze Vilsonovo šetalište, pijaca, vrtić, Osnovne škole, Srednja škola, Šumarski fakultet, Prirodno-matematički fakultet, Mašinski fakultet, Vilsonovo šetalište, tramvajska i trolejbuska stanica, te brojni drugi sadržaji koji doprinose kvalitetu ove lokacije.

Veliki broj stanovnika ovog dijela naselja generiše veliki broj potencijalnih klijenata za različite vrste djelatnosti koje se u poslovnom prostoru mogu obavljati.

SADRŽAJ Poslovni prostor se sastoji od malog predulaza, glavne prostorije i mokrog čvora.

STANDARD Plinsko etažno grijanje. Vanjska stolarija aluminijska. Unutrašnja stolarija drvo. Laminat u predulazu i glavnoj prostoriji. Keramičke pločice u kupatilu. Klima uređaj.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Boris Marić
Boris Marić
Poslovnica Novi Grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 040p/2020 G

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 69.000KM

Cijena EUR: ~35.279EUR

Lokacija

Adresa: Radnička

Grad: Sarajevo, Grbavica

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 24m2

Broj soba: 1

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1990

Godina zadnje adaptacije: 2005

Sprat: Pr/6

Sadržaji nekretnine
Parking
Električna energija
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Voda
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
Alumijin i drvo
Boris Marić
Boris Marić
Poslovnica Novi Grad