Grbavica, Grbavička

Prodaja, Poslovni prostor, 1 prostorija, Sarajevo, Grbavica

Manji samostojeći poslovni prostor, Grbavica

0 0 12m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se manji poslovni prostor sastavljen od jedne prostorije i toaleta uknjižene površine 12,88m2 smješten u prizemlju samostojećeg objekta.

Poslovni prostor je u izvornom stanju te budućim kupcima pruža mogućnost adaptacije prema vlastitim preferencijama.

Poslovni prostor se sastoji od jedne prostorije i toaleta. U neposrednoj blizini samog objekta smješten je veliki broj zajedničkih parking mjesta pa je korištenje automobila uveliko olakšano.

Obzirom da prostor posjeduje portale i da je smješten u sklopu pijace „Grbavica“, ima veliki potencijal za prodajnu namjenu.

LOKACIJA Poslovni prostor se nalazi u prizemlju samostojećeg objekta u ulici Grbavička, naselje Grbavica. Zgrada je pozicionirana u neposrednoj blizini pijace Grbavica.

Naselje u kojem se objekat nalazi je jedno od najatraktivnijih i najtraženijih naselja u gradu. Toj činjenici doprinosi blizina svih neophodnih sadržaja za svakodnevne potrebe kao što su: supermarketi, pijaca Grbavica, pekara Grbavica, banka, apoteka, ugostiteljski objekti i sl. Tržni centri “SCC”,”Alta” i “Importane” nalaze se na udaljenosti od svega deset minuta hoda Vilsonovim šetalištem. Osnovne škole “Grbavica 1” i “Kovačići”, kao i nekoliko srednjih škola su na udaljenosti od pet minuta hoda.

Ugodan životni ambijent ogleda se u mnoštvu zelenih površina, lijepo uređenih parkova, kao i blizini poznatog Vilsonovog šetališta.

SADRŽAJ Poslovni prostor se sastoji od jedne prostorije i toaleta.

STANDARD Vanjska drvena stolarija. Laminat.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije. 


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 014p/2023 SG

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Grbavička

Grad: Sarajevo, Grbavica

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 12m2

Broj soba: 1

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1970

Godina zadnje adaptacije:

Sprat: Pr/1

Sadržaji nekretnine
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Voda
Javni Parking
Struja
Grijanje
Električna energija
Stolarija
Drvena