Ilidža, Trg Oteškog bataljona

Prodaja, Poslovni prostor, 1 prostorija, Ilidža, Ilidža

Manji poslovni prostor sa visokim portalima, Trg Oteškog bataljona, Ilidža

0 0 30m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se manji poslovni objekat sastavljen od jedne prostorije i toaleta, u etaži prizemlja, uknjižene površine 30m2 u ulici Trg Oteškog bataljona, Opština Ilidža.

Poslovni objekat je u izvornom stanju, što budućim vlasnicima ostavlja mogućnost adaptacije po vlastitim željema i preferencijama.

Pogodan je za kancelarijsku namjenu i uslužne djelatnosti (sjedište firme, računovodstvena agencija, frizerski salon).

Zajednički parking prostor je smješten ispred poslovnog prostora i u neposrednoj blizini, tako da je pronalazak parkinga jednostavan.

Poslovni objekat se sastoji od jedne veće prostorije i toaleta.

LOKACIJA Nekretnina se nalazi u prizemlju stambene zgrade u ulici Trg Oteškog bataljona, naselje Otes.
Naselje u kojem se nalazi zgrada je jedno od atraktivnijih rezidencijalnih naselja na prostoru općine Ilidža. U neposrednoj blizini se nalaze, pijaca, vrtić, osnovne škole, ugostiteljski objekti, banke, te brojni drugi sadržaji koji doprinose kvalitetu ove lokacije.

SADRŽAJ Poslovni objekat se sastoji od jedne veće prostorije i mokrog čvora.

STANDARD  Električno grijanje. Vanjska stolarija aluminijska. Unutrašnja stolarija drvo.Gitere na prozorima Keramičke pločice u glavnoj prostoriji, toaletu.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 038p/2022 NG

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Trg Oteškog bataljona

Grad: Ilidža, Ilidža

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 30m2

Broj soba: 1

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1980

Godina zadnje adaptacije:

Sprat: Pr/5

Sadržaji nekretnine
Terasa
Električna energija
Internet
Telefon
Dimnjak
Grijanje
Električna energija
Stolarija
Alumijin i drvo