Koševsko Brdo, Antuna Hangija

Prodaja, Poslovni prostor, 2 prostorije, Sarajevo, Koševsko Brdo

Poslovni prostor sa visokim portalima i magacinom u sklopu poslovnog centra, Ul. Antuna Hangija, Koševsko Brdo

0 0 27m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se poslovni prostor uknjižene površine 27,71m2 (prema navodima vlasnika stvarna površina je cca. 64m2 iz razloga što ovaj prostor ima i pripadajući magacin) smješten u prizemlju uz poslovni centar u ulici Antuna Hangija, naselje Koševsko brdo. Predmetna nekretnina se nalazi u grubom Roh Bau stanju što budućim vlasnicima daje mogućnost za adaptaciju prema vlastitim željama.

Prostor se sastoji od jedne prostorije i prostora predviđenog za toalet u prizemlju i jedne prostorije smještene na -1 etaži.

Ova nekretnina se nalazi u sklopu poslovnog centra u ul. Antuna Hangija i zbog svojih visokih portala pogodna je za širok spektar djelatnosti (kancelarija, biro, advokatura...) Važno je napomenuti da su svi prostori u nizu pored ovog već duže vremena u upotrebi.

U neposrednoj blizini prostora postoji veliki broj mjesta zajedničkog parkinga pa je korištenje automobila i sam pristup prostoru uveliko olakšan.

LOKACIJA Poslovni prostor se nalazi u prizemlju uz poslovni centar u ulici Antuna Hangija, naselje Koševsko brdo.

SADRŽAJ Prostor se sastoji od jedne prostorije i prostora predviđenog za toalet u prizemlju i jedne prostorije smještene na -1 etaži.

STANDARD Aluminijski portali i ostatak prostora se nalazi u gruboj Roh Bau fazi.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 013p/2022 SG

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Antuna Hangija

Grad: Sarajevo, Koševsko Brdo

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 27m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1980

Godina zadnje adaptacije:

Sprat: Pr/5

Sadržaji nekretnine
Kanalizacija
Voda
Javni Parking
Struja
Magacin
Stolarija
Aluminijska